Νίκος Βέρτης: Σουίτες με μπάτλερ και ντουζιέρες στο ΥΤΟΝ (vid)

Gazzetta team
Νίκος Βέρτης: Σουίτες με μπάτλερ και ντουζιέρες στο ΥΤΟΝ (vid)
Ο Νίκος Βέρτης τραγουδάει στο ΥΤΟΝ, μαγαζί το οποίο διαθέτει σουίτες με ντουζιέρες και μπάτλερ.

Ο Νίκος Βέρτης τραγουδάει στο YTON, το οποίο μάλιστα ήταν το πρώτο μαγαζί (μπουζούκια) που άνοιξε μετά την καραντίνα λόγω του κορονοϊού.

O γνωστός τραγουδιστής επέστρεψε στην νυχτερινή Αθήνα και παρουσίασε τις επιτυχίες του, ξεκινώντας τις καλοκαιρινές εμφανίσεις του το Σάββατο 13 Ιουνίου, τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας λόγω της covid-19.

Ωστόσο, όπως είχε γίνει ήδη γνωστό από την αρχή της σεζόν, το μαγαζί φέτος διαθέτει και σουίτες στον πρώτο όροφο και ο υπεύθυνος του ΥΤΟΝ, Γιώργος Σαραφίδης, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» του Alpha περιγράφοντας τις.

Αυτό που δεν είχε γίνει γνωστό ήταν το πώς είναι μέσα αυτός ο χώρος.

Συγκεκριμένα, όσοι κάνουν κράτηση για να βρεθούν στις σουίτες και να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα του Νίκου Βέρτη, έχουν την δυνατότητα να ξαπλώσουν στον καναπέ αλλά και να κάνουν ντους στις ντουζιέρες.

Μάλιστα υπάρχει ειδικό σέρβις αφού η κάθε σουίτα έχει τον δικό της σερβιτόρο και τον δικό της μπάτλερ, ενώ διαθέτει επίσης εστιατόριο αλλά και τηλεοράσεις.

«Ίσως από τα μοναδικά μαγαζιά στην Ελλάδα σίγουρα και ένα από τα λίγα στην Ευρώπη όπου εδώ στον πρώτο όροφο διαθέτουμε τέσσερις σουίτες. Όποιος επιλέξει τις σουίτες όπου ο καθένας μπορεί να έχει την αποκλειστικότητα του, τον χώρο του, θα έχει τον δικό του σερβιτόρο, το δικό του μπάτλερ, το δικό του μπάνιο για να μπορεί να αλλάξει ή να κάνει ένα ντουζάκι. Είναι ο όρος της luxury μορφής που έχουμε δώσει στο έπακρο. Οι προδιαγραφές είναι πεντάστερου ξενοδοχείου, όλα τα υλικά είναι υψηλής αισθητικής...», ανέφερε μεταξύ άλλων ο υπεύθυνος του ΥΤΟΝ.

Μάλιστα όπως φαίνεται στο βίντεο και επιβεβαίωσε ο κ. Σαραφίδης, ο ίδιος ο τραγουδιστής έχει φτιάξει πίνακες που υπάρχουν στις σουίτες.