O Σωτήρης Ταχτσόγλου από τις «Άγριες Μέλισσες» έπεσε από τον 3ο όροφο και σώθηκε! (pic)

Gazzetta team
O Σωτήρης Ταχτσόγλου από τις «Άγριες Μέλισσες» έπεσε από τον 3ο όροφο και σώθηκε! (pic)
Ο Σωτήρης Ταχτσόγλου από τις «Άγριες Μέλισσες έπεσε από τον 3ο όροφο, προσπαθώντας να πηδήξει στο μπαλκόνι του σπιτιού του.

Η φράση «Άγιο είχε» φαντάζει λίγη για να αποτυπώσει το γεγονός οτι ο Σωτήρης Ταχτσόγλου είναι ζωντανός μετά το ατύχημα που είχε πριν από λίγες στο σπίτι του.

Ο ηθοποιός που στις «Άγριες Μέλισσες» ενσαρκώνει τον Σωτήρη, έπεσε από τον τρίτο όροφο, προσπαθώντας να πηδήξει στο μπαλκόνι του, καθώς είχε ξεχάσει τα κλειδιά του.

Το περιστατικό αυτό, αποκάλυψε το Tlife, ο οποίος εξιστόρησε τι έγινε, με το που γύρισε από το μαιευτήριο με την γυναίκα του.

«Κλειδωθήκαμε έξω και ενώ η σύζυγός μου μου είπε να φωνάξουμε κλειδαρά, εγώ που είμαι πολύ παρορμητικός σκέφτηκα να ανέβω στον τρίτο όροφο στη γειτόνισσα και να πηδήξω στο δεύτερο όπου υπήρχε ανοιχτό παράθυρο.

Δεν την άκουσα και το έκανα. Ανεβήκαμε στον 3ο και προσπάθησα να κατέβω στο κάτω μπαλκόνι. Δεν υπολόγισα όμως καλά τις κινήσεις μου και έτσι όπως ήμουν κρεμασμένος από τα κάγκελα, ένιωσα να μην με κρατάνε τα χέρια μου και έπεσα στο κενό.

Για καλή μου τύχη έπεσα πάνω σε ένα παρκαρισμένο αμάξι και μετά στο δρόμο… Τα θυμάμαι όλα. Την ώρα που συνειδητοποιώ τι έχει συμβεί και ενώ η γυναίκα μου φώναζε από το μπαλκόνι, νιώθω από πάνω μου μια κοπέλα να μου κρατάει το κεφάλι και να μου λέει να μην κουνηθώ…

Ήταν μια νοσηλεύτρια που έτυχε να περνάει από κει εκείνη τη στιγμή και μου έδωσε τις πρώτες βοήθειες! Με φρόντισε και μου έδινε οδηγίες μέχρι που ήρθε το ασθενοφόρο».

Όπως αναφέρει το Tlife εδώ και δυο μέρες στο νοσοκομείο, ενώ από την πτώση έχει ένα ράγισμα στην μέση, το οποίο έχει ως αποτέλεσμα να κάνει ένα χειρουργείο σήμερα.