Σώτης Βολάνης: «Έφαγα φλας, κατέβηκε το Άγιο Πνεύμα και μου είπε να πάω να τραγουδήσω» (vid)

Gazzetta team
Σώτης Βολάνης: «Έφαγα φλας, κατέβηκε το Άγιο Πνεύμα και μου είπε να πάω να τραγουδήσω» (vid)
Η εξομολόγηση του Σώτη Βολάνη για την προ 5ετίας εμπειρία, όταν έμενε με τους γονείς του και ήταν κλεισμένος σε ένα δωμάτιο.

Μία προσωπική του εμπειρία, η οποία τον βοήθησε να βγει από το αδιέξοδο στο οποίο είχε περιέλθει εξομολογήθηκε ο Σώτης Βολάνης στην κάμερα του ΣΚΑΙ.

Εξιστόρησε τι είχε συμβεί σε μία περίοδο που έκανε αποχή από τις πίστες και έμενε με τους γονείς του, όντας κλεισμένος σε ένα δωμάτιο και τον ώθησε στο να επιστρέψει στην ενεργό δράση...

«Ότι έχω ζητήσει ο Θεός μου το έχει δώσει. Ήμουν κλεισμένος σε ένα δωμάτιο των γονιών μου πριν από 5 χρόνια. Δεν τραγούδα τότε. Κατέβηκε το Άγιο Πνεύμα χαράματα, 4:00-5:00, στο μυαλό μου μέσα και μου λέει: "Τι κάθεσαι; Σήκω τώρα, σου έχω δώσει τόσα χαρίσματα για να τα χαρεί ο κόσμος και να τα απολαύσει. Πήγες και τα κλείδωσες σε ένα δωμάτιο".

Έφαγα φλας. "Σήκω τώρα, σου έχω δώσει τόσα χαρίσματα και πήγες και μου τα κλείδωσες. Σήκω λοιπόν και πήγαινε τώρα εκεί που ξέρεις, θα σου δείξω εγώ το δρόμο, να δώσεις τα χαρίσματα σε όλο τον κόσμο που σε αγαπάει, να τα χαρεί», είπε χαρακτηριστικά.