Το ΑΚΚΕΛ «κράζει» τον Λάτσιο επειδή φέρεται να είπε την Μενεγάκη... αγρότισσα (pic)

Gazzetta team
Το ΑΚΚΕΛ «κράζει» τον Λάτσιο επειδή φέρεται να είπε την Μενεγάκη... αγρότισσα (pic)
Το Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας τα πήρε στο... κρανίο με την δήλωση που φέρεται να έκανε ο Γιάννης Λάτσιος για την Ελένη Μενεγάκη.

Σε μία από τις πιο WTF ειδήσεις της χρονιάς, στο στόχαστρο του Αγροτικού και Κτηνοτροφικού Κόμματος Ελλάδας, μπήκε ο Γιάννη Λάτσιος.

Αφορμή αποτέλεσε η ατάκα που φέρεται να είπε και δημοσίευσε το περιοδικό Ciao για την Ελένη Μενεγάκη για την απόφασή της να αποσυρθεί για ένα χρόνο από την τηλεόραση.

Στο εξώφυλλο λοιπόν υπήρχε το εξής: «Η οργή του Λάτσιου για την απόφαση της Ελένης να σταματήσει την τηλεόραση: "Σε άφησα βασίλισσα και σε κατάντησε αγρότισσα"».

Κάτι που δεν άρεσε καθόλου στο ΑΚΚΕΛ που πέρασε στην... αντεπίθεση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση...

«Το Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας ΑΚΚΕΛ καταδικάζει με οργή τις ρατσιστικές δηλώσεις του Γιάννη Λάτσιου, γνωστού προωθητή του lifestyle μέσα από τη δουλειά του σε μεγάλα καθεστωτικά κανάλια, ο οποίος έκανε δηλώσεις για την πρώην σύζυγό του Ελένη Μενεγάκη όπου λίγο-πολύ την κατηγορεί … ότι κατάντησε αγρότισσαα.

Ενημερωθήκαμε για δημοσίευμα στο οποίο ο Γιάννης Λάτσιος φέρεται να οργίστηκε για την απόφαση της Ελένης Μενεγάκη να σταματήσει την τηλεόραση για την επόμενη τηλεοπτική περίοδο και να της λέει ότι εκείνος την άφησε βασίλισσα και εκείνη κατάντησε αγρότισσα. Αντί να πάει ο ίδιος να κοιταχτεί σε κανέναν καθρέφτη.

Πόσο διαβρωμένος μπορεί να είναι ένας πράκτορας του lifestyle και πόσο φαντασμένος μπορεί να είναι για να θεωρεί ότι είναι κατάντια να είναι κάποιος αγρότης; Προφανώς ο Γιάννης Λάτσιος οφείλει να ζητήσει συγγνώμη από τους αγρότες για αυτή τη ρατσιστική δήλωση.

Ας τα βλέπει αυτά ο ελληνικός λαός για να αποκαλύπτεται το πραγματικό πρόσωπο όλων αυτών που αποκοίμιζαν τους Έλληνες με το lifestyle και έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στο να φέρουν τους Έλληνες στην σημερινή κατάσταση να δυσκολεύονται να οργανωθούν και να δράσουν εναντίον της χούντας, που κυβερνά για τόσα χρόνια
».