H Καίτη Γαρμπή απάντησε για το tweet με τον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ και γνωρίζει την αποθέωση (pics)

Gazzetta team
H Καίτη Γαρμπή απάντησε για το tweet με τον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ και γνωρίζει την αποθέωση (pics)
Η Καίτη Γαρμπή με τα δύο ποσταρίσματα στο Twitter τα είπε... όλα για την υπόθεση της δολοφονίας του Τζορτζ Φλόιντ.

Συνήθως οι αναφορές για την Καίτη Γαρμπή αφορούν τις μεγάλες επιτυχίες που έχει τραγουδήσει και τραγουδάει ακόμα ή την περιπέτεια με τους ληστές, τον περασμένο Ιανουάριο που την οδήγησαν μέσα στο ίδιο της το σπίτι, προκειμένου να τους δώσει ότι πολύτιμο έχει.

Ωστόσο το τελευταίο διάστημα, η γνωστή τραγουδίστρια έχει μπει δυναμικά στο Twitter, όπου τα ποσταρίσματά της δεν περιορίζονται απλά και μόνο στην επαγγελματική ενασχόλησή της...

Το μήνυμα με τον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ

Πριν από μερικές μέρες λοιπόν, με αφορμή την δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ, είχε γράψει ανεβάσει το εξής...

«Ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ, πριν από 57 χρόνια, είχε ένα όνειρο πως τα τέσσερα μικρά του παιδιά θα ζουν μια μέρα σε ένα έθνος όπου δεν θα κριθούν από το χρώμα του δέρματός τους, αλλά από το περιεχόμενο του χαρακτήρα τους. Δυστυχώς, αυτή η μέρα δεν έχει έρθει ακόμα και το όνειρο παραμένει εφιάλτης».

Το μήνυμά της αυτό, πολύ θετική ανταπόκριση στον κόσμο, όμως υπήρχαν κάποιοι που ξαφνιάστηκαν και εξέφρασαν κάποιες αντιρρήσεις.

Η απάντηση...

Σε αυτούς λοιπόν, η Καίτη Γαρμή απάντησε με ένα ακόμα καλύτερο μήνυμα, το οποίο έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες...

Αυτό λοιπόν αναφέρει: «Για όσους ξαφνιαστήκατε για το tweet που έκανα με αφορμή τη δολοφονία ενός συνανθρώπου μου, συγκλονισμένη και εγώ, όπως όλος ο κόσμος, και θεωρήσατε πως δεν πρέπει να με αφορά το θέμα ίσως επειδή είμαι άσπρη, ίσως επειδή πέφτει μακριά η Αμερική, ίσως επειδή δεν τραγουδάω ποίηση, εγώ -ήρεμα το λέω- θα πρότεινα να αναθεωρήσετε γιατί τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι δουλειά όλων μας».

Όπως μπορείτε να δείτε και από τα reactions, η ανταπόκριση που είχε ήταν ακόμα μεγαλύτερη.