Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης είχε παίξει με την Ντάριλ Χάνα και είχε την μυθική αφάνα (vid)

Gazzetta team
Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης είχε παίξει με την Ντάριλ Χάνα και είχε την μυθική αφάνα (vid)
Οι αποκαλύψεις του Βλαδίμηρου Κυριακίδη για την ταινία με την Ντάριλ Χάνα και την πρώτη του απίστευτη αμοιβή από αμερικάνικη παραγωγή.

Οι νεότεροι τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη τον έμαθαν κυρίως από τον ρόλο στην σειρά «Μην αρχίζεις την μουρμούρα». Οι παλιότεροι όμως τον θυμούνται από το «Τμήμα Ηθών», τους «Φρουρούς της Αχαΐας», αλλά κυρίως από τις «Βαρβαρότητες».

Εκεί λοιπόν ο 57χρονος πλέον ηθοποιός μας συστήθηκε έχοντας ένα μυθικό μαλλί, το οποίο ακόμα και για εκείνη την εποχή (1993-94) ήταν κάπως εκκεντρικό... Ωστόσο αυτό δεν ήταν τίποτα μπροστά σε αυτό που είχε στην πρώτη του ουσιαστικά ταινία, πίσω στο 1982.

Η σκηνή με την Ντάριλ Χάνα

Την Παρασκευή το βράδυ φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της ΕΡΤ «Αυτός και ο άλλος» όπου παίχτηκε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από εκείνη την ταινία, με τίτλο «Summer Lovers».

Στην σκηνή εκείνη μάλιστα ήταν μαζί με την Ντάριλ Χάνα, έχοντας μία μυθική αφάνα που δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστη.

Μάλιστα, όπως είπε, αυτό το μαλλί του χάρισε και ρόλο, καθώς μόλις τον είχε δει ένας σκηνοθέτης αμέσως ενέκρινε την συμμετοχή του.

Η μυθική αμοιβή

Ένα άλλο αξιοσημείωτο σημείο της συνέντευξής του ήταν όταν αναφέρθηκε στην πρώτη αμοιβή του για την ταινία, η οποία ήταν Αμερικάνικης παραγωγής και θα γυρίστηκε στην Σαντορίνη.

Με τον μέσο μισθό στην Ελλάδα να είναι περίπου στις 12.000 δραχμές το μήνα, χτύπησε το τηλέφωνό του για να συζητήσουν τί λεφτά θα έπαιρνε για την συμμετοχή.

Δείτε τι είπε όταν του πρότειναν 150.000 δραχμές για τις δύο αυτές εβδομάδες, συν άλλες 20.000 επειδή θα ήταν εκτός έδρας.