Η νέα σειρά του Netflix που θα ξεκινήσει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με τον Snik (pic)

Gazzetta team
Η νέα σειρά του Netflix που θα ξεκινήσει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με τον Snik (pic)
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου λέει να κάνει μια μάσκα, να βαφτεί, να φορέσει ένα φούξια φόρεμα και να ξεκινήσει μια νέα σειρά στο Netflix...

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου... πείστηκε και ετοιμάζεται να ξεκινήσει το La Casa de Papel!

Συντροφιά με τον Snik, βέβαια, αφού μαζί περνούν την καραντίνα. Πρόσφατα, άλλωστε, η ίδια είχε πει πως βλέπουν, όπως όλος ο κόσμος αυτές τις μέρες, πολλές ώρες τηλεόραση, έχοντας ήδη δει τελειώσει τις σειρές Messiah, Freud, Unorthodox και Tiger King.

Ωστόσο, όπως αναφέρει σε ανάρτησή της στο Instagram, ενώ έστρωνε το τραπέζι με τις φόρμες, θυμήθηκε ότι πάντα τέτοιες μέρες ήταν άβαφη, αχτένιστη και γενικά πιο χαλαρή. Φέτος, όμως, «έτσι για την αλλαγή», αποφάσισε να κάνει μια μάσκα, να βαφτεί, να φορέσει ένα φούξια φόρεμα «όπως αυτό της φωτογραφίας» και κατόπιν να ξεκινήσει το La Casa de Papel.

Ετοιμάζοντας το πασχαλινό τραπέζι με τις φόρμες μου, πέρασαν από το μυαλό μου όλες οι Κυριακές του Πάσχα με την οικογένειά μου και τους φίλους μου στην Ελλάδα μας ή στην Αμερική. Συνειδητοποίησα ότι κανένα Πάσχα (πέρα από αυτά που με έντυνε η μαμά μου με το καλό μου φόρεμα και τα καινούρια μου παπούτσια-δώρο της νονάς μου φυσικά) δεν φορούσα «τα καλά μου» ήμουν πάντα αχτένιστη, άβαφη και με φόρμες με τους ανθρώπους που αγαπάω. Όπως και τώρα δηλαδή! Θα καθίσω λοιπόν στο τραπέζι ευγνώμων για όσα έχω και μετά λέω να κάνω μια μάσκα, να βαφτώ και να φορέσω ένα φούξια φόρεμα όπως αυτό της φωτογραφίας! Να δω το La Casa de Papel (που μου προτείνατε οι περισσότεροι φίλοι μου εδώ) και να φάω το πασχαλινό μου αυγό. Έτσι για την αλλαγή! Καλό μας Πάσχα με υγεία, αγάπη, χαμόγελα και αγκαλιές! (Αν είστε μόνοι σας, σας στέλνω εγώ μια ζεστή αγκαλιά γεμάτη αγάπη)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ILIANA PAPAGEORGIOU (@ilianapapageorgiou) στις