Βάνα Μπάρμπα: Η απάντηση του Γεωργούλη για τους «διπλοθεσίτες ευρωβουλευτές» (vid)

Gazzetta team
Βάνα Μπάρμπα: Η απάντηση του Γεωργούλη για τους «διπλοθεσίτες ευρωβουλευτές» (vid)
Ο Αλέξης Γεωργούλης απάντησε στην Βάνα Μπάρμπα για τους «διπλοθεσίτες ευρωβουλευτές σε ριάλιτι».

Η Βάνα Μπάρμπα είχε μιλήσει πρόσφατα για «διπλοθεσίτες ευρωβουλευτές» με τον Αλέξη Γεωργούλη να της απαντάει μέσω της εκπομπής «Έλα χαμογέλα».

Η Βάνα Μπάρμπα είχε πει χαρακτηριστικά προς τους Έλληνες ευρωβουλευτές που τυχαίνει να είναι και ηθοποιοί να δώσουν τον μισθό τους σε αυτούς που έχουν ανάγκη. «Όχι να παίρνουν διπλοθεσίες, από τη μία να παίρνουν τα λεφτά της ευρωβουλής και από την άλλη να τους βλέπουμε σε ριάλιτι! Είναι ντροπή!».

Ο Αλέξης Γεωργούλης, που εμφανίστηκε στην εκπομπή φορώντας προστατευτική μάσκα και γάντια, ρωτήθηκε και για τα όσα είπε σε έντονο ύφος πριν λίγες μέρες η Βάνα Μπάρμπα.

«Δεν τις είχα δει τις δηλώσεις, δεν τις είχα ακούσει. Αυτό που ήθελα να πω εγώ, γιατί ουσιαστικά δεν με αναφέρει κιόλας και δεν θα ήθελα να έρθω σε μια τέτοια αντιπαράθεση, γιατί το σημαντικό αυτή τη στιγμή που πρέπει να κάνουμε είναι να κοιτάξουμε να είμαστε ενωμένοι, να δημιουργήσουμε ομόνοια και να μην αφήσουμε κανέναν έξω από αυτόν τον κύκλο», είπε ο Αλέξης Γεωργούλης.

Και κατέληξε: «Δεν ξέρω γιατί υπήρξε αυτή η ένταση. Προφανώς ο φόβος του ιού έχει τρομάξει πολύ κόσμο και μπορεί να έχουμε σπασμωδικές αντιδράσεις και να μην πετυχαίνουμε το στόχο που αυτή τη στιγμή όλοι πρέπει να στοχεύουμε. Να έχουμε ενότητα, να έχουμε συνοχή και να μην δημιουργούμε εντάσεις που μπορεί να διχάσουν την κοινωνία ή μεμονωμένους ανθρώπους».