Οργισμένη αντίδραση εργαζομένων Κέντρου Αθηνών: «Δεν την κοπανάμε μέσα στη νύχτα σαν τους κλέφτες κ. Οικονομόπουλε» (pic)

Gazzetta team
Οργισμένη αντίδραση εργαζομένων Κέντρου Αθηνών: «Δεν την κοπανάμε μέσα στη νύχτα σαν τους κλέφτες κ. Οικονομόπουλε» (pic)
Οι εργαζόμενοι του Κέντρου Αθηνών απάντησαν σε σκληρό ύφος στον Νίκο Οικονομόπουλο, ο οποίος αποφάσισε αιφνιδίως να αποχωρήσει, με αποτέλεσμα το μαγαζί να κλείσει!

Την οργισμένη αντίδραση των εργαζομένων του Κέντρου Αθηνών προκάλεσε η απόφαση του Νίκου Οικονομόπουλου να αποχωρήσει από το μαγαζί την περασμένη Τετάρτη.

Τότε, θυμίζουμε, με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο γνωστός τραγουδιστής είχε ανακοινώσει την αποχώρησή του, μετά από τρία χρόνια συνεργασίας και μεγάλης επιτυχίας.

Μια απόφαση, εξάλλου, που εξέπληξε τους πάντες, αφού το σχήμα έπρεπε κανονικά να ολοκληρώσει τις εμφανίσεις του τον ερχόμενο Μάρτιο.

Το μεσημέρι της Κυριακής, λοιπόν, και αφού Παρασκευή και Σάββατο το νυχτερινό κέντρο δεν άνοιξε τις πόρτες του, ήρθε και η απάντηση των εργαζομένων του μαγαζιού στον Νίκο Οικονομόπουλο, με μια ανακοίνωση σε πολύ σκληρό ύφος.

«Εμείς, οι εργαζόμενοι του Κέντρου Αθηνών, ευχαριστούμε με τη σειρά μας τον Νίκο Οικονομόπουλο για την τρίχρονη συνεργασία, που απ' ό,τι φαίνεται δεν σήμαινε τίποτα για αυτόν!

Όπως επίσης ευχαριστούμε την αιφνίδια απόφασή του να σταματήσει τη λειτουργία του μαγαζιού εν μέσω της σεζόν, αφήνοντάς μας ξεκρέμαστους εμάς και τις οικογένειές μας.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που ένα μαγαζί δεν πήγαινε καλά. Δεν την κοπανάμε μέσα στη νύχτα σαν τους κλέφτες κύριε Οικονομόπουλε!

Ευχαριστούμε την επιχείρηση και όλους τους φίλους του Κέντρου Αθηνών για την αμέριστη συμπαράσταση σε αυτήν τη δύσκολη για εμάς συγκυρία», έγραψαν χαρακτηριστικά οι εργαζόμενοι, υπογράφοντας την ανακοίνωση ονομαστικά.