Άρρωστος στο Ιράν ο Σπαλιάρας: «Είμαι πολύ κοινωνικός, δίνω χέρι σε ανθρώπους, μαϊμούδες, άλογα» (vid)

Gazzetta team
Άρρωστος στο Ιράν ο Σπαλιάρας: «Είμαι πολύ κοινωνικός, δίνω χέρι σε ανθρώπους, μαϊμούδες, άλογα» (vid)
Σε νοσοκομείο του Ιράν, όπου βρίσκεται για τα γυρίσματα σειράς του Netflix στην οποία συμμετέχει, νοσηλεύεται ο Γιάννης Σπαλιάρας, που δηλώνει ότι μάλλον αρρώστησε επειδή είναι πολύ κοινωνικός: «Δίνω χέρι σε ανθρώπους, μαϊμούδες, άλογα».

Περιπέτεια με την υγεία του αντιμετωπίζει ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο οποίος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Ιράν.

Ο ηθοποιός, που βρίσκεται στην ασιατική χώρα για τα γυρίσματα σειράς του Netflix στην οποία συμμετέχει, έχει ανεβάσει υψηλό πυρετό και αισθάνεται αδυναμία και ζαλάδα.

Όπως είπε, δε, στην εκπομπή «Μαζί σου σαββατοκύριακο» και την Ελένη Ευσταθίου, μάλλον υπάρχει εξήγηση για το γεγονός ότι αρρώστησε, καθώς είναι πολύ κοινωνικός. Και όχι μόνο με τους ανθρώπους.

«Κάποιος ιός είναι, με πυρετό, αδυναμία και ζαλάδα. Έχω πάρει αρκετά φάρμακα, είμαι ήδη καλύτερα. Δεν ξέρω πώς αρρώστησα. Εντάξει, έρχομαι σε επαφή με πολλούς ανθρώπους, είμαι πολύ κοινωνικός γενικά, δίνω χέρι σε ανθρώπους, μαϊμούδες, άλογα»!

Και πρόσθεσε: «Βρίσκομαι στο Qeshm Island, είναι ένα νησάκι στον περσικό κόλπο, είναι συνέχεια καλοκαίρι εδώ. Όταν φύγαμε από την Τεχεράνη χιόνιζε και ήρθαμε εδώ και είναι περίπου 25 βαθμοί. Τώρα, από -5 στους 25 είναι σοκ, γιατί στην Ελλάδα δεν έχουμε έτσι τόσο μεγάλη απόκλιση και σε πολλές άλλες χώρες».