Ληστές σε Σχοινά: «Άνοιξε το χρηματοκιβώτιο, αλλιώς σου φυτεύουμε μια σφαίρα στο κεφάλι» (vid)

Gazzetta team
Ληστές σε Σχοινά: «Άνοιξε το χρηματοκιβώτιο, αλλιώς σου φυτεύουμε μια σφαίρα στο κεφάλι» (vid)
Σοκάρουν οι καταθέσεις της Καίτης Γαρμπή και του Διονύση Σχοινά για την ένοπλη ληστεία, που έγινε στο σπίτι τους, στη Νέα Ερυθραία, τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Αδίστακτοι και εξαιρετικά επικίνδυνοι ήταν οι τέσσερις δράστες της ένοπλης ληστείας στο σπίτι του Διονύση Σχοινά και της Καίτης Γαρμπή.

Οι κουκουλοφόροι φαίνεται πως είχαν στήσει καρτέρι έξω από την οικία του ζευγαριού και γνώριζαν την ώρα, μάλιστα, που θα επέστρεφε η τραγουδίστρια από το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται, γύρω στις 6 παρά 10 το πρωί.

Με την απειλή όπλου, λοιπόν, την αιφνιδίασαν μόλις πάρκαρε το το αυτοκίνητό της και την ανάγκασαν να ανοίξει με τα κλειδιά της την εξώπορτα του σπιτιού, στο οποίο κοιμόταν ο σύζυγός.

Όπως προκύπτει από τις καταθέσεις, ο Διονύσης Σχοινάς άκουσε τη φασαρία και πήγε στο σαλόνι, όπου και συνάντησε τους τέσσερις ληστές να απειλούν με το όπλο την Καίτη Γαρμπή!

Αμέσως τον έδεσαν και τον υποχρέωσαν να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο, ενώ συνέχιζαν να σημαδεύουν την τραγουδίστρια.

«Αν δεν μας ανοίξεις το χρηματοκιβώτιο, θα σου φυτέψουμε μια σφαίρα στο κεφάλι», του είπαν, σύμφωνα με όσα κατέθεσε ο ίδιος ο Σχοινάς στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Ερυθραίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έξω από το σπίτι υπάρχουν δύο κάμερες ασφαλείας, αλλά είναι άγνωστο αν έχουν καταγράψει κάτι και τι...