ΣΚΑΪ: Τι λένε στελέχη του καναλιού για το διαζύγιο με τον Αντώνη Κανάκη

Gazzetta team
ΣΚΑΪ: Τι λένε στελέχη του καναλιού για το διαζύγιο με τον Αντώνη Κανάκη
Η ομάδα των εκπομπών «Ράδιο Αρβύλα» και Βινύλιο γνωστοποίησε το τέλος της συνεργασίας της με το ΣΚΑΪ και ιθύνοντες του σταθμού παίρνουν θέση.

Τη δική τους απάντηση αναφορικά με την επίσημη ανακοίνωση της ομάδας των εκπομπών «Ράδιο Αρβύλα» και «Βινύλιο», με την οποία γνωστοποιούν την αποχώρησή τους από το ΣΚΑΪ, δίνουν στελέχη του καναλιού.

Όπως αναφέρουν πηγές από το σταθμό του Φαλήρου, δεν πρόκειται να βγει κάποια ανακοίνωση από τους ίδιους καθώς θεωρούν ότι έχουν τηρήσει κάθε σημείο της συμφωνίας τους και του συμβολαίου με τον παρουσιαστή, σε αντίθεση με εκείνον.

Ακόμη υποστηρίζουν ότι ο Αντώνης Κανάκης με την κίνησή του αυτή, έβγαλε ο ίδιος τον εαυτό του εκτός ΣΚΑΪ, καθώς επίσημα δεν είχε ληφθεί καμία απόφαση που να αφορά στο μέλλον και των δύο του πρότζεκτ.

Να σημειωθεί ότι, εδώ και καιρό, οι δύο πλευρές βρίσκονταν σε συζητήσεις και διαπραγματεύσεις για το πότε θα βγουν στον αέρα οι εκπομπές «Ράδιο Αρβύλα» και «Βινύλιο». Όπως είχε γίνει γνωστό, δεν μπορούσαν να βρουν μία κοινή γραμμή πλεύσης κι έτσι οι αναβολές διαδέχονταν η μία την άλλη.

Πηγή: Reader.gr