Eurovision: Φαβορί η 17χρονη Στεφανία Λυμπερακάκη για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα (pics & vids)

Gazzetta team
Eurovision: Φαβορί η 17χρονη Στεφανία Λυμπερακάκη για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα (pics & vids)
Η Στεφανία Λυμπερακάκη φαίνεται πως είναι η επικρατέστερη για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision το 2020.

Η 17χρονη ερμηνεύτρια, που ζει και εργάζεται στην Ολλανδία, έχει... όλο το πακέτο και στην ΕΡΤ τη θεωρούν ιδανική, για να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον διαγωνισμό του Ρότερνταμ, τον ερχόμενο Μάιο.

Στην κρατική τηλεόραση βολιδοσκόπησαν και τις διαθέσεις της Μαρίνας Σάττι, εισπράττοντας, όμως, αρνητική απάντηση, καθώς αυτό το διάστημα εργάζεται πυρετωδώς για το νέο της άλμπουμ, ενώ στη λίστα των υποψηφίων φαίνεται πως βρίσκεται και ο Ίαν Στρατής.

Σύμφωνα με το ethnos.gr, ωστόσο, η Στεφανία Λυμπεράκη είναι το μεγάλο φαβορί για να πάρει το... χρίσμα!

Αξίζει να σημειωθεί ότι η 17χρονη εκπροσώπησε την Ολλανδία στην Junior Eurovision, κατακτώντας την 8η θέση. Λίγους μήνες πριν είχε πάρει μέρος και στο The Voice Kids, ενώ συμμετείχε και στην πιο δημοφιλή παιδική χορωδία της Ολλανδίας.

Θεωρείται, μάλιστα, ανερχόμενη δύναμη στα social media, καθώς έχει περισσότερους από 250.000 followers στο Instagram. Στην Ελλάδα η Στεφανία είχε εμφανιστεί στα περσινά MAD Video Music Awards μαζί με την Ιλένια Ουίλιαμς και την Κόνι Μεταξά.