Ψυχίατρος «έκοψε» από την αστυνομία τον Τάσο Ποτσέπη

Gazzetta team
Ψυχίατρος «έκοψε» από την αστυνομία τον Τάσο Ποτσέπη
Βρέθηκε ένα... βήμα από την Ελληνική Αστυνομία, αλλά ψυχίατρος και ψυχοτεχνικοί τον «έκοψαν».

Άδοξο τέλος είχε η προσπάθεια του Τάσου Ποτσέπη να ενταχθεί στο σώμα των ειδικών φρουρών της Ελληνικής Αστυνομίας μέσω των 1.500 προσλήψεων που θα γίνουν.

Ο γνωστός και ως ο «αγάπη μόνο» ήταν μεταξύ των υποψήφιων που είχαν περάσει σε πρώτη φάση και πλέον περίμενε το ΟΚ των γιατρών.

Το πως «κόπηκε», το περιέγραψε ο ίδιος με δηλώσεις του στην εφημερίδα Espresso...

«Ήμουν ο 95ος που πέρασα. Δίκαια, χωρίς μέσο, με τα μόριά μου και τα πτυχία μου. Παρουσιάστηκα την Κυριακή στην ψυχοτεχνική επιτροπή και μας περνούσαν κατά δεκάδες. Όλοι έμεναν μέσα πέντε δευτερόλεπτα, εμένα με κράτησαν 20 λεπτά και έπεσα θύμα bullying και διάκρισης λόγω του ότι είμαι δημόσιο πρόσωπο.

Αφού περίμενα 3,5 ώρες για να αποφασίσουν και αφού μου είχαν κάνει πολλές ερωτήσεις, μου είπαν ότι δεν μπορούν να αποφασίσουν και μου έδωσαν παραπεμπτικό για ψυχίατρο τη Δευτέρα. Πράγματι τη Δευτέρα παρουσιάστηκα στον ψυχίατρο ο οποίος με εξέτασε για 10 λεπτά. Μου είπε ότι την απόφασή του θα την στείλει στην επιτροπή.

Την Τρίτη το πρωί πήγα ξανά στην επιτροπή ψυχοτεχνικών και μου είπαν ότι σύμφωνα με τη δική τους απόφαση και αυτή του ψυχιάτρου κρίνομαι ακατάλληλος για την ΕΛΑΣ».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο αδελφός του πέρασε κανονικά.