GNTM: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρήκε το... άλλο της μισό, «θα ήσουν δικό μου παιδί» (vid)

Gazzetta team
GNTM: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρήκε το... άλλο της μισό, «θα ήσουν δικό μου παιδί» (vid)
Η υποψήφια του GNTM μάλλον της θύμισε τον εαυτό της.

Στο περσινό Greece's Next Top Model η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε κάθε οντισιόν αποκάλυπτε και ένα από τα ταλέντα της. Όπως η ίδια έλεγε, έχει καταπιαστεί με αρκετά πράγματα με αποτέλεσμα να... γίνεται συζήτηση γύρω από το όνομά της και τους χρήστες των social media να την τρολάρουν συνεχώς.

Μάλιστα και η ίδια, που μεταξύ άλλων διαθέτει και χιούμορ, τρόλαρε τον εαυτό της αρκετά συχνά.

Το φετινό GNTM έκανε πρεμιέρα την Κυριακή (8/9). Οι περισσότεροι στα social media ασχολήθηκαν κυρίως με τις υποψήφιες παίκτριες και λιγότερο με το θέμα αυτό, καθώς το γνωστό μοντέλο δεν ανέφερε κάτι από όσα έχει κάνει στην καριέρα της.

Και να μην θέλει λοιπόν κανείς να ασχοληθεί και φέτος με τα ταλέντα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, εκείνη "προκάλεσε" ξανά, με ένα σχόλιο της στο χθεσινό επεισόδιο.

Κάνε like στην σελίδα του Gazzetta.gr/plus στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!​

Συγκεκριμένα, όταν εμφανίστηκε η 19χρονη Μαρία Μιχαλοπούλου, ανέφερε πόσα είδη γυμναστικής έχει κάνει, αλλά και τις δουλειές που έχει ήδη εργαστεί σε τόσο μικρή ηλικία, προκαλώντας τον θαυμασμό τόσο των κριτών όσο και του κόσμου που έσπευσε να την επαινέσει στα social media.

Την στιγμή, λοιπόν, που η κοπέλα έλεγε με τι έχει καταπιαστεί, το γνωστό μοντέλο και κριτής του παιχνιδιού ψέλισσε: "Αυτή θα ήταν δικό μου παιδί", θέλοντας προφανώς να σχολιάσει πως η 19χρονη της θυμίζει τον εαυτό της καθώς είναι πολυπράγμων, όπως κι εκείνη.