Το πρώτο σχόλιο του Μποτρίνι μετά το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον 19χρονο σπουδαστή (vid)

Gazzetta team
Το πρώτο σχόλιο του Μποτρίνι μετά το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον 19χρονο σπουδαστή (vid)
Ποιο είναι το πρώτο σχόλιο από την πλευρά του Έκτορα Μποτρίνι μετά το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον 19χρονο που κατήγγειλε ότι ζούσε βασανιστήρια στο εστιατόριο του γνωστού σεφ στην Κέρκυρα.

«Δεν υπάρχει σαφής εικόνα ότι τα τραύματα προέρχονται από τον συγκεκριμένο άνθρωπο που καταγγέλλει ο σπουδαστής» είπε ο δικηγόρος του Εκτορα Μποτρίνι στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έκθεσης, ο νεαρός υπέστη βλάβες στα άκρα που έχουν προκληθεί από θερμικό μέσο και είναι αρκετές τόσο σε έκταση όσο και σε αριθμό.

Ωστόσο, αυτό που δεν μπορεί να διαπιστώσει ο ιατροδικαστής είναι πώς έγιναν αυτές οι θερμικές βλάβες στα άκρα, αν πρόκειται δηλαδή, για κουζίνα ή αν έχει πεταχτεί κατά λάθος το λάδι από το τηγάνι ή αν κάποιος του το πέταξε.

Υπενθυμίζεται ότι ο 19χρονος μάγειρας είχε καταγγείλει στις αρχές Αυγούστου ότι είχε υποστεί βασανιστήρια από τον αρχιμάγειρα του εστιατορίου, ενώ έδωσε στη δημοσιότητα και φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζονται εγκαύματα στα χέρια του.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε, ο 19χρονος υποχρεωνόταν να δουλεύει 12 με 13 ώρες τη μέρα, ενώ ανάλογη αντιμετώπιση είχαν κι άλλοι νεαροί μάγειρες, που όμως φοβούνται να μιλήσουν.

Πηγή: reader.gr