Κάθε πέρυσι και καλύτερα για το Survivor: Απογοητευτικά τα νούμερα τηλεθέασης (vids)

Gazzetta team
Κάθε πέρυσι και καλύτερα για το Survivor: Απογοητευτικά τα νούμερα τηλεθέασης (vids)
Η πρώτη εβδομάδα προβολής συμπληρώθηκε και τα νούμερα είναι... απογοητευτικά .

«Κάθε πέρσι και καλύτερα» λέει ο θυμόσοφος λαός και φαίνεται ότι ταιριάζει ιδανικά στην περίπτωση του «Survivor».

Ο τρίτος κύκλος του ριάλιτι επιβίωσης συμπλήρωσε μία εβδομάδα προβολής στη συχνότητα του Σκάι και τα ποσοστά τηλεθέασης, σίγουρα, δεν δημιουργούν χαμόγελα στα στελέχη του σταθμού, αλλά και στον Τούρκο παραγωγό Ατζούν Ιλιτζαλί.

Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρεάλ Μαδρίτης με αξεπέραστο Live Στοίχημα και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+)

Τα νούμερα μέρα με τη μέρα κατρακυλούν, δεν μπορούν να ξεπεράσουν το 14-15% και όσο κι αν ο Σάκης Τανιμανίδης προσπαθεί να πείσει με τηλεοπτικές δηλώσεις το κοινό να κάνει υπομονή, φαίνεται ότι το μέλλον του πρότζεκτ δεν είναι ευοίωνο.

Οι τηλεθεατές έδειξαν από το πρώτο κιόλας επεισόδιο την αδιαφορία τους για τις ελληνοτουρκικές μάχες στον Άγιο Δομίνικο, αλλά και για τους Έλληνες παίκτες, με τους οποίους δύσκολα μπορεί να ταυτιστεί ο μέσος τηλεθεατής.

Όλοι γυμνασμένοι και σωματώδεις, απέχουν μίλια μακριά από τον λαϊκό ήρωα του «Survivor» Ντάνο, που θα μείνει όσα χρόνια κι αν περάσουν στη συνείδηση του κόσμου ως ο απόλυτος νικητής ριάλιτι. Οι φετινοί συμμετέχοντες ακόμη δεν έχουν δείξει δυναμισμό και στοιχεία έντονης προσωπικότητας.

Σε ένα παιχνίδι, άλλωστε, μεταξύ δύο χωρών, με παίκτες που δεν είναι καν αναγνωρίσιμοι, το μόνο που μπορεί να τονώσει το ενδιαφέρον είναι το σασπένς στο στίβο μάχης. Όμως, υπάρχουν και τα πολυσυζητήμενα spoilers όπου το κοινό ξέρει από πριν τι θα συμβεί και δεν έχει κανέναν απολύτως λόγο να παρακολουθήσει τους αγώνες.

Η μόνη τονωτική ένεση που ίσως ευνοήσει το «Survivor Ελλάδα-Τουρκία» είναι η άφιξη κάποιου επωνύμου, όπως είχε συμβεί πέρυσι με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Αν και εφόσον, φυσικά, αυτό συμβεί σύντομα...

Γιατί αν συνεχίσει να περνά ο καιρός και τα νούμερα πέφτουν ολοένα και περισσότερο, τότε η σωτηρία του πρότζεκτ είναι χαμένη υπόθεση.

Πηγή: reader.gr