Όταν η Ελένη Μενεγάκη μπέρδεψε τον ιδρυτή του FBI με τις ηλεκτρικές σκούπες (vid)

Gazzetta team
Όταν η Ελένη Μενεγάκη μπέρδεψε τον ιδρυτή του FBI με τις ηλεκτρικές σκούπες (vid)
Η γνωστή παρουσιάστρια εμφανίστηκε μπερδεμένη για το αν η γνωστή φίρμα ηλεκτρικών σκουπών χρωστάει το όνομά της στον ιδρυτή του FBI, Έντγκαρ Χούβερ.

Η αλήθεια είναι πως ο νέος συλλογισμός της Ελένης Μενεγάκη ούτε άστοχος μπορεί να χαρακτηριστεί ούτε χωρίς έμπνευση.

Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος εξηγούσε στον αέρα της εκπομπής τις ημέρες και τα έργα του γνωστού ιδρυτή και πρώτου διευθυντή του FBI, Έντγκαρ Χούβερ όταν η Ελένη θέλησε να μάθει κάποια πράγματα παραπάνω για τον διαβόητο διευθυντή.

Στην προσπάθειά του να της εξηγήσει, περί τίνος επρόκειτο, χρησιμοποίησε σαν παράδειγμα το γεγονός ότι ο Χούβερ είχε φακελώσει τους πάντες και τα πάντα, σε μία προσπάθεια να ελέγξει όσο καλύτερα μπορούσε τους πολιτικούς κι ιδεολογικούς του αντιπάλους.

Και τότε η Ελένη δεν κρατήθηκε κι αναρωτήθηκε αν οι γνωστές ηλεκτρικές σκούπες Χούβερ, χρωστούν την ονομασία τους στον διευθυντή του FBI, καθώς κι οι δύο «ρουφούσαν» ασταμάτητα όσα έβρισκαν μπροστά τους.

Η παρουσιάστρια μάλιστα επέμεινε στον συλλογισμό της, πριν αποδεχθεί το λάθος της, ενώ η συνέχεια περιελάμβανε ακόμη ένα σεμινάριο, αυτή τη φορά για να της διασαφηνιστούν οι διαφορές μεταξύ του FBI και της CIA.