Εύα Καϊλή: Έγινε μητέρα για πρώτη φορά - Γέννησε πριν από τρεις μήνες

Gazzetta team
Εύα Καϊλή: Έγινε μητέρα για πρώτη φορά - Γέννησε πριν από τρεις μήνες
Η Εύα Καϊλή γέννησε πριν από τρεις μήνες, τον Φεβρουάριο, και ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο την οικογενειακή της ευτυχία με τον Ιταλό σύντροφό της, Φραντσέσκο Τζόρτζι, με τον οποίο είναι μαζί τα τελευταία χρόνια.

Η Εύα Καϊλή γέννησε πριν από τρεις μήνες, τον Φεβρουάριο, και ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο την οικογενειακή της ευτυχία με τον Ιταλό σύντροφό της, Φραντσέσκο Τζόρτζι, με τον οποίο είναι μαζί τα τελευταία χρόνια. Η 42χρονη πολιτικός και ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού ΟΚ!.

Η Εύα Καϊλή γνωρίστηκε με τον Φραντσέσκο Τζόρτζι, στις Βρυξέλλες, όπου εργάζεται ο ίδιος ως σύμβουλος στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα. Η πολιτικός, κρατάει χαμηλό προφίλ όσον αφορά τα προσωπικά της, ωστόσο το τελευταίο διάστημα μοιραζόταν με τους followers της φωτογραφίες με τον σύντροφό της, από το ταξίδι τους στην Ιταλία.

Το πιο δύσκολο έργο, αυτό της μητρότητας, αναλαμβάνει πλέον η Εύα Καϊλή, που όπως είχε δηλώσει τον Απρίλιο του 2020 στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα «άργησα αλλά πρέπει κι εγώ να το πάρω απόφαση. Ήταν πολύ σημαντική αυτή η περίοδος γιατί όντως είδα ότι είναι κάτι όμορφο που αλλάζει τη ζωή σου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τη διακόπτεις», ενώ απαντώντας σε ερώτηση για το αν βρίσκεται κοντά στην απόκτηση ενός παιδιού είχε εξομολογηθεί: «Αναγκαστικά είμαστε σε μια τελική ευθεία».

ΠΗΓΗ: Reader.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ