«Θα γραφτώ πρώτος σε γυμναστήριο»: Ο Άδωνις Γεωργιάδης στηρίζει εμπράκτως την επαναλειτουργία τους

Gazzetta team
«Θα γραφτώ πρώτος σε γυμναστήριο»: Ο Άδωνις Γεωργιάδης στηρίζει εμπράκτως την επαναλειτουργία τους
Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε ότι πρώτος θα στηρίξει την επαναλειτουργία των γυμναστηρίων και έβαλε στο τραπέζι ξανά την έκτακτη επιδότηση από το ΕΣΠΑ.

Την έμπρακτη στήριξή του στην επαναλειτουργία των γυμναστηρίων (31 Μαΐου) έδειξε ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης στη Βουλή, ο οποίος είπε πως πρώτος θα πάει να γραφτεί σε γυμναστήριο και γι αυτό ζήτησε και από τον κόσμο να πράξει ανάλογα.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά: «Τα γυμναστήρια θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην επούλωση των επιπτώσεων της πανδημίας στην υγεία και στο σώμα μας. Επειδή πέρασα κι εγώ πρόσφατα μια περιπέτεια υγείας θα γραφτώ πρώτος σε γυμναστήριο. Να γραφτεί και ο υπόλοιπος κόσμος. Χρειάζονται στήριξη τα γυμναστήρια και θα συνεχίζουμε να τα στηρίζουμε και μετά την επαναλειτουργία τους», σημείωσε απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής Βασίλη Κεγκέρογλου.

Στη συνέχεια ο Υπουργός Ανάπτυξης αναφέρθηκε στα εργαλεία στήριξης, τα οποία θα ωφελήσουν τα γυμναστήρια, καταθέτωντας και πάλι στο τραπέζι την έκτακτη επιδότηση από το ΕΣΠΑ, ενώ τόνισε πως τα υγειονομικά πρωτόκολλα θα επιτρέψουν την ομαλή λειτουργία τους.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρθηκε και στη σπουδαιότητα των εμβολιασμών λέγοντας: «Η χώρα είναι πρώτη σε ρυθμό εμβολιασμων. Αν συνεχιστεί αυτός ο ρυθμός θα φτάσουμε πολύ γρήγορα στο τείχος ανοσίας», ενώ πρόσθεσε: «απευθύνω δημόσια έκκληση σε όλους να εμβολιαστούν. Όσα λεφτά και να δώσουμε δεν θα μπορέσουμε να τελειώσουμε με την πανδημία αν δεν εμβολιαστούμε. Όσοι ασκούν το ατομικό τους δικαίωμα να μην εμβολιάζονται, να ξέρουν ότι μόνοι τους εξαιρούνται της μεγαλύτερης εθνικής προσπάθειας των τελευταίων δεκαετιών. Με αυτή τους την πράξη τάσσονται εναντίον του υπόλοιπου κοινωνικού συνόλου. Μόνο έτσι θα δώσουμε τη βεβαιότητα στους εργαζομένους ότι θα έχουν δουλειά και αύριο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ