Απάντηση Υπ. Πολιτισμού σε Τσίπρα: «Fake News του ΣΥΡΙΖΑ, ορίστε οι πινακίδες για την Ακρόπολη» (pics)

Gazzetta team
Απάντηση Υπ. Πολιτισμού σε Τσίπρα: «Fake News του ΣΥΡΙΖΑ, ορίστε οι πινακίδες για την Ακρόπολη» (pics)
Το Υπουργείο Πολιτισμού απάντησε στον Αλέξη Τσίπρα για τις πινακίδες στην Ακρόπολη, στις οποίες θα μνημονευόταν το όνομα της Λίνας Μενδώνη. Έδωσε στη δημοσιότητα μάλιστα τις φωτογραφίες.

Με επίσημη ανακοίνωσή του, το Υπουργείο Πολιτισμού διαψεύδει κατηγορηματικά την ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα, ότι στις πινακίδες της Ακρόπολης θα μνημονευτεί το όνομα της Υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη. Έδωσε μάλιστα στη δημοσιότητα τις πινακίδες που θα τοποθετηθούν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΥΠΠΟ έχει ως εξής:

«​Η στοχοποίηση της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνας Μενδώνη έχει ξεπεράσει τα όρια της αντιπολιτευτικής κριτικής. Είναι δολοφονία χαρακτήρος. Ο ΣΥΡΙΖΑ, που στα 4,5 χρόνια της διακυβέρνησής του δεν έκανε απολύτως τίποτε για τον πολιτισμό, στα δύο σχεδόν χρόνια που βρίσκεται στην αντιπολίτευση αναλώνεται σε fake news στην προσπάθειά του να ακυρώσει τα έργα τα οποία γίνονται.

Τα έργα στην Ακρόπολη τον έχουν ξεπεράσει. Αυτό είναι το μήνυμα από τους επισκέπτες του χώρου. Όσο ο χώρος ήταν κλειστός είχαν περιθώριο για ασύστολα ψέματα και διαστρεβλώσεις. Τώρα ΟΧΙ.

Καμία πινακίδα δεν θα αναρτηθεί επί του Βράχου της Ακροπόλεως. Δίνονται στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες των πινακίδων, που σύμφωνα με τον προγραμματισμό, θα αναρτηθούν εντός των επομένων ημερών».

Θυμίζουμε πως σε ανάρτησή του ο Αλέξης Τσίπρας είχε αναφέρει:

«Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν μεταχρονολογημένο πρωταπριλιάτικο αστείο.

Δυστυχώς όμως είναι αλήθεια.

Αφού η κα Μενδώνη έριξε τσιμέντο στην Ακρόπολη, τώρα θέλει να βάλει και μαρμάρινη επιγραφή με το όνομά της σε μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς. Για να μείνει στην αιωνιότητα το έργο κακοποίησης του πολιτισμού που υλοποιεί με επιμονή εδώ και ενάμιση χρόνο.

Κυβέρνηση αχρήστων αλλά και βέβηλων συνάμα»!