Σφοδρός διάλογος Βούλτεψη-Θεοχαρόπουλου: «Αν είστε τόσο μυαλοπώληδες να σας προσλάβει η Ευρώπη…» (vid)

Gazzetta team
Σφοδρός διάλογος Βούλτεψη-Θεοχαρόπουλου: «Αν είστε τόσο μυαλοπώληδες να σας προσλάβει η Ευρώπη…» (vid)
Ο διάλογος της Σοφίας Βούλτεψη και του Θανάση Θεοχαρόπουλου ήταν έντονος.

Έντονη αντιπαράθεση για την διαχείριση της πανδημίας είχαν στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο» η υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Σοφία Βούλτεψη και ο διευθυντής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

Όλα ξεκίνησαν, όταν το στέλεχος της αντιπολίτευσης ανέφερε ότι «κάθε μέρα βρίσκονται εκτός ΜΕΘ 100 άτομα. Αυτό που συμβαίνει στα νοσοκομεία είναι τραγικό».

«Ο αριθμός των ΜΕΘ είναι συγκεκριμένος και ανακοινωμένος» απάντησε αρχικά η κ. Βούλτεψη.

«Αυτό πείτε το στον κόσμο που είναι διασωληνωμένους εκτός ΜΕΘ» αντέτεινε ο κ. Θεοχαρόπουλος.

«Πηγαίνετε στην Γερμανία να ρωτήσετε γιατί είναι 12 ώρες οι βάρδιες στις ΜΕΘ» υποστήριξε η υφυπουργός, με τον συνομιλητή της να της διερωτάται εάν «είναι απάντηση αυτή σε έναν άνθρωπο που είναι διασωληνωμένος εκτός ΜΕΘ;».

Τότε η κ. Βούλεψη απάντησε: «Δεν είστε γιατρός, δεν είστε γιατρός. Σταματήστε να λέτε πράγματα που μπορούν να πουν μόνοι οι γιατροί. Δεν είστε γιατρός για να ξέρετε για να ξέρετε πότε κάποιος πρέπει να μπει στη ΜΕΘ».

«Κοροϊδεύετε τον κόσμο. Διαψεύδετε ότι υπάρχουν διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ;» έκανε λόγο ο κ. Θεοχαρόπουλος, με την κ. Βούλτεψη να του απαντά αναφερόμενη… στην Πορτογαλία.

«Στην αγαπημένη σας Πορτογαλία που κυβερνά η πρώτη φορά αριστερά, έχουν πάει στα συσσίτια όλοι οι αρχιτέκτονες και οι καθηγητές, γιατί η βοήθεια δεν έφτασε ποτέ» υπογράμμισε η υφυπουργός, για να λάβει την απάντηση ότι είναι υπουργός της ελληνικής κυβέρνησης.

«Τώρα δεν σας συμφέρει» τόνισε η κ. Βούλτεψη. «Όταν έρχεται ο Τσίπρας στην Βουλή και στην απελπισία του επικαλείται την Ουγγαρία ήταν ωραία. Και ο Τσίπρας αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Ελλάδα».

«Αν έχετε τόσο ωραίες προτάσεις και είστε τόσο μυαλοπώληδες έπρεπε να σας προσλάβει όλη η Ευρώπη που δεινοπαθεί, να βγάλετε κι εσείς λεφτά να σωθούν και αυτοί, αφού δεν σας θέλουμε εμείς» πρόσθεσε η υφυπουργός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ