Εξανέστη η Ανθή Βούλγαρη για το κολιέ της Κεραμέως: «Όταν εσείς κάνετε την πάπια εγώ δεν έχω λόγους να το βουλώνω» (pic & vid)

Gazzetta team
Εξανέστη η Ανθή Βούλγαρη για το κολιέ της Κεραμέως: «Όταν εσείς κάνετε την πάπια εγώ δεν έχω λόγους να το βουλώνω» (pic & vid)
Το κοπλιμέντο της Ανθής Βούλγαρη για το κολιέ της Νίκης Κεραμέως έφερε σωρεία επικριτικών σχολίων και η παρουσιάστρια του Mega απάντησε...

Πολλά τα επικριτικά σχόλια που δέχτηκε η συμπαρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής «Κοινωνία Ώρα Mega» Ανθή Βούλγαρη, για το σχόλιο που έκανε για το κολιέ της Νίκης Κεραμέως. Το συγκεκριμένο κοπλιμέντο προκάλεσε πολλά επικριτικά σχόλια και ένα χαρακτηριστικό από τα πολλά που ασκούστηκαν και γράφτηκαν είναι το «μαχητική δημοσιογραφία»!

Η Ανθή Βούλγαρη, πήρε θέση μετά από όλα όσα ακούστηκαν και επεσήμανε πως το σχόλιο αυτό ήταν στο τέλος της 20άλεπτης συνέντευξης στην οποία η Υπουργός Παιδείας είχε αναφερθεί σε πολλά θέματα και φλέγοντα θέματα.

Το σχόλιο της Ανθής Βούλγαρη

«Να πω τώρα κάτι που το βλέπω τόση ώρα; Το κολιέ σας, κυρία Κεραμέως, είναι εξαιρετικό, είναι εξαίσιο. Είναι έργο τέχνης. Είναι η άνοιξη", είπε η παρουσιάστρια αλλά αυτό το σχόλιο προκάλεσε σωρεία επικριτικών σχολίων τόσο στο διαδίκτυο όσο και από πολιτικούς συντάκτες που έκαναν λόγο για ευνοϊκή μεταχείριση της Υπουργού.

«Όταν εσείς κάνετε την πάπια...»

Η Ανθή Βούλγαρη απάντησε μέσω facebook τονίζοντας: «Τι λες ρε παιδί μου; σχολίασα το κολιέ της Κεραμέως στο τέλος της συνέντευξης που μας παραχώρησε σήμερα και θιχτηκαν οι "σοβαροί" δημοσιογράφοι. Το έκαναν παντιερα sites συγκεκριμένης πολιτικής γραμμής... Βρε τι αναστάτωση; Τι σκάνδαλο ήταν αυτό; Λοιπον παίδες, γράφετε ό,τι θέλετε, τον αυθορμητισμό μου δεν τον χαρίζω σε κανέναν σας γιατί όταν εσείς κάνετε την πάπια για τους δικούς σας λόγους, εγώ δεν έχω λόγους να το βουλώνω...»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ