Διαδικτυακός καυγάς Φλωρίδη-Κεγκέρογλου: «Από υπουργός του ΠΑΣΟΚ... τρολ του Κυριάκου» (pics)

Gazzetta team
Διαδικτυακός καυγάς Φλωρίδη-Κεγκέρογλου: «Από υπουργός του ΠΑΣΟΚ... τρολ του Κυριάκου» (pics)
Βασίλης Κεγκέρογλου και Γιώργος Φλωρίδης αντάλλαξαν χαρακτηρισμούς και αιχμηρά σχόλια στο twitter με αφορμή τοποθέτηση της Φώφης Γεννηματά.

Αιχμηρά σχόλια, υπόνοιες και χαρακτηρισμούς αντάλλαξαν μέσω twitter οι Βασίλης Κεγκέρογλου και Γιώργος Φλωρίδης, με αφορμή μια τοποθέτηση της Φώφης Γεννηματά.

Ο Γιώργος Φλωρίδης, πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ έσπευσε να σχολιάσει την ατάκα της Φώφης Γεννηματά «η πανδημία είναι πρόσχημα της κυβέρνησης για να εξοντώσει τις μικρές επιχειρήσεις», με τον Γιώργο Φλωρίδη να σχολιάσει «το retweet της Φώφης Γεννηματά στον Αλέξη Τσίπρα».

Δεν το άφησε να... πέσει κάτω ο Βασίλης Κεγκέρογλου, ο οποίος απάντησε: «Από σένα δεν έχουμε παράπονο γιατί σε είχαμε πάρει από τη δεξιά στην οποία δίνεις τώρα εξετάσεις! Θα σε πάρουν όμως μην αγωνιάς, είναι τόσο χάλια που θα σε πάρουν, 4ος στο Επικρατείας τους είσαι!»!

Ο Γιώργος Φλωρίδης «Βλέπω ότι δεν κρατάς ούτε τα προσχήματα πλέον, αφού συντονίστηκες ως προς το περιεχόμενο, με όσα γράφουν τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ», για να λάβει την απάντηση: «Δεν κοιτάζεις που έχεις καταντήσει να είσαι από υπουργός του ΠΑΣΟΚ τρολ του Κυριάκου. Διαφέρεις νομίζεις από τον Ραγκούση και τον Μωραΐτη;».

​Η κόντρα μεταξύ των δύο αντρών συνεχίστηκε διαδικτυακά με τον Γιώργο Φλωρίδη να γράφει: «Επειδή μιλάς για την “επάρατη δεξιά”, αν δεν με απατά η μνήμη μου, ήσουν υφυπουργός στην κυβέρνηση ΝΔ-Σαμαρά. Τώρα με το χυδαίο ύφος σου, διάλεξες να γίνεις βοηθός του Πολάκη. Ανήκω στα ιδρυτικά μέλη του ΠΑΣΟΚ από το 1974 και στο ΠΑΣΟΚ παρέδωσα τη βουλευτική μου έδρα το 2011».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ