Γεωργιάδης για την βάφτιση: «Αν έγινε εξυπηρέτηση έγινε στην οικογένεια, όχι σε εμένα»

Gazzetta team
Γεωργιάδης για την βάφτιση: «Αν έγινε εξυπηρέτηση έγινε στην οικογένεια, όχι σε εμένα»
Ο Άδωνις Γεωργιάδης μεταξύ άλλων έκανε σύγκριση την στάση του ΣΥΡΙΖΑ με τις εκδηλώσεις για του Αγ. Δημητρίου και τις πορείες.

Στο Ράδιο Θεσσαλονίκη φιλοξενήθηκε το πρωί του Σαββάτου ο Άδωνις Γεωργιάδης όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην μικρή χαλάρωση των μέτρων που ανακοινώθηκαν χθες, στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και στο περιβόητο θέμα της βάφτισης.

Αναφορικά με τις χθεσινές κυβερνητικές ανακοινώσεις τις χαρακτήρισε γενναίες, σημειώνοντας πως δεν ήταν μία ιδανική εβδομάδα για κάτι άλλο. «Τα μέτρα ελήφθησαν επειδή ήταν κουρασμένος ο κόσμος» τόνισε δείχνοντας στο τι κάνουν χώρες της Ευρώπης.

Σχετικά με το λιανεμπόριο μίλησε για μερική άρση της καραντίνας χωρίς όμως να είναι σε θέση να μπει σε ημερομηνίες. «Όλοι θα θέλαμε ανοιχτά μαγαζιά. Εγώ πρώτος» ανέφερε αλλά ακόμα δεν είναι αυτή την ώρα. «Ψυχραιμία ένας μήνας το πολύ έχει μείνει» υπογράμμισε.

Για τους κλάδους που έμειναν πολύ καιρό κλειστοί, όπως για παράδειγμα εστίαση, γυμναστήρια ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι θα υπάρξουν επιπλέον μέτρα για την εκκίνησή τους και θα ανακοινωθούν όταν έρθει εκείνη την ώρα. «Σχεδιάζουμε εργαλεία που θα δώσουν μεγάλη ανακούφιση» είπε.

Διαδηλώσεις- ΣΥΡΙΖΑ- εκκλησίες και γήπεδα

Ο υπουργός Ανάπτυξης εξαπέλυσε επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ με φόντο τις διαδηλώσεις κάνοντας μία αναδρομή στα γεγονότα του περασμένου Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη και στους εορτασμούς του Αγίου Δημητρίου. Όπως είπε ο ΣΥΡΙΖΑ πρωταγωνίστησε τότε στην συζήτηση ότι οι εκδηλώσεις στον Ι.Ν Αγίου Δημητρίου έπαιξαν ρόλο στη διασπορά του κορoνοϊού.

«Είναι δυνατόν ο ιός να διαδίδεται έξω από τις εκκλησίες αλλά να μην διαδίδεται στις διαδηλώσεις;» διερωτήθηκε κατηγορώντας τον Α. Τσίπρα ότι «συνεχίζει τα γνωστά του ψέματα». Ο ΣΥΡΙΖΑ, είπε, όταν έλεγε αυτά που έλεγε για τον Αγιο Δημήτριο ήξερε για το ρίσκο και στις διαδηλώσεις.

Αν ήταν να μην διαδίδεται σε ανοιχτούς χώρους με συνωστισμό, τότε να αφήσουμε τον κόσμο να βγει στα γήπεδα και να κάνουμε έναν μαραθώνιο, είπε σκωπτικά ο υπουργός. « Η ιδέα του ΣΥΡΙΖΑ ότι ο ιός κολλάει εκεί που δεν μας αρέσει και δεν κολλάει εκεί που μας αρέσει, δεν παίζει» υπογράμμισε.

Νόμιμη η βάφτιση

Ο κ. Γεωργιάδης επανέλαβε πως η βάφτιση στην οποία ήταν νονός, έγινε νόμιμα με όλα τα απαραίτητα έγγραφα τα οποία κατατέθηκαν στην πολιτική προστασία και η οποία έδωσε την άδεια. Έκανε λόγο για χαρτιά από νοσοκομεία. «Εγώ τι συμφέρον έχω από αυτή τη βάφτιση; Γιατί το χρεώνετε σε μένα; Αν έγινε κάποια εξυπηρέτηση έγινε στην οικογένεια, όχι σε μένα» σημείωσε και ξεκαθάρισε πως αν βρεθώ ξανά σε ανάλογη περίπτωση, θα το αντιμετωπίσει πάλι με ανθρωπιά. «Η βάφτιση έπρεπε να γίνει και εύχομαι σε κανέναν να μην χρειαστεί ποτέ μία τέτοια άδεια» σημείωσε και τόνισε πως όλα τα έγγραφα που ζητά η αντιπολίτευση θα δοθούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ