Ο Ινδαρές απάντησε στον Μητσοτάκη: «Ξέρει ή μήπως δεν ξέρει τι γίνεται κάτω από τη μύτη του» (pics & vid)

Gazzetta team
Ο Ινδαρές απάντησε στον Μητσοτάκη: «Ξέρει ή μήπως δεν ξέρει τι γίνεται κάτω από τη μύτη του» (pics & vid)
Ο Δημήτρης Ινδαρές που έχει θύμα αστυνομικής βίας, απάντησε στον Κυριάκο Μητσοτάκη για αυτά που είπε στην βουλή για την περίπτωσή του.

Το όνομα του Δημήτρη Ινδαρέ ήταν μεταξύ όσων αναφέρθηκαν το πρωί της Παρασκευής στην Βουλή σχετικά με την αστυνομική βία στην χώρα.

Την αρχή την έκανε ο Αλέξης Τσίπρας, φέρνοντας την περίπτωσή του ως παράδειγμα, ενώ στη συνέχεια τη... σκυτάλη πήρε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όμως η δήλωσή του προκάλεσε ερωτηματικά, αλλά και την αντίδραση του ίδιου του σκηνοθέτη, καθώς ουσιαστικά τόνισε οτι δεν αποδείχθηκε η κακοποίησή του.

«Ακούσαμε μόλις από το στόμα του ιδιου του Πρωθυπουργού πως η υπόθεσή μας δεν έχει τελεσιδικήσει. Πως όταν έφτασε στο δικαστήριο αποδείχτηκαν τα πράγματα διαφορετικά…. Ανακρίβειες εν τη ρίμη του λόγου; Ελλιπής (παρα-) πληροφόρηση; Ή μήπως ένας πολύ προσεκτικός, πονηρός τρόπος διατύπωσης, που επιβεβαιώνει την αδίστακτη θυσία μιας αδικούμενης οικογένειας στις παραταξιακές σκοπιμότητες της εκτελεστικής εξουσίας;

Ξέρει ο πρωθυπουργός ή μήπως δεν ξέρει τι γίνεται κάτω από τη μύτη του, κι έχει μεταβληθεί σε έρμαιο των καθ' ύλιν “αρμοδίων”; Από πότε η απόρριψη των εγκλήσεών μας από εισαγγελείς, με σκανδαλώδες, μάλιστα, σκεπτικό, που προκαλεί κλαυσίλγελω και στον τελευταίο αδαή πολίτη, αναβαθμίζονται σε ακροαματική διαδικασία;

Για μια ακόμη φορά αθροίζουμε απρέπειες. Θεσμικές και προσωπικές. Καθώς δεν είμαστε κόμμα, ούτε κίνημα, εκτός από δικηγόρους πρέπει να δώσουμε κι άλλα πολλά για τη θεραπεια μας από την ανηλεή κακοποίηση. Από αστυνομία, λειτουργούς, τρολ, την ιεραρχία της πολιτείας ως και την κορυφή της.

Αγωνιζόμαστε να κρατήσουμε την ανάσα μας ενεργή. Να μη σκάσουμε...».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ