Στεφανάδης για τον συνωστισμό παρουσία Μητσοτάκη: «Τηρήθηκαν όλα τα μέτρα»

Gazzetta team
Στεφανάδης για τον συνωστισμό παρουσία Μητσοτάκη: «Τηρήθηκαν όλα τα μέτρα»
Την δική του εκδοχή για τον συνωστισμό που παρατηρήθηκε στο σπίτι του στον Εύδηλο της Ικαρίας παρουσία του πρωθυπουργού έδωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Χριστόδουλος Στεφανάδης.

Εξηγήσεις για τη φωτογραφία που έκανε τον γύρο του διαδικτύου και προκάλεσε αντιδράσεις καθώς απεικόνιζε συνωστισμό στο σπίτι του παρουσία του πρωθυπουργού, στο τέλος της περιοδείας του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ικαρία, έδωσε ο βουλευτή της ΝΔ, Χριστόδουλος Στεφανάδης.

Συγκεκριμένα αναφέρει ότι στο πρόχειρο γεύμα που παρέθεσε στο σπίτι του προς τιμήν του πρωθυπουργού «τηρήθηκαν όλα τα μέτρα που επιβάλλουν τα πρωτόκολλα ελέγχου της πανδημίας».

Παρόλα αυτά σημειώνει «Λυπάμαι ειλικρινά γιατί οι εικόνες και οι συνθήκες, εκτός του χώρου που ήταν ο πρωθυπουργός, με συγκέντρωση κόσμου που προσήλθε αυθόρμητα για να τον δει από κοντά, δεν ήταν οι πρέπουσες».

Η ανακοίνωση – απάντηση του βουλευτή Στεφανάδη:

«Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε σήμερα τα ακριτικά νησιά, Φούρνοι, Θύμαινα και Ικαρία και συζήτησε για την πορεία των εμβολιασμών, τα τοπικά προβλήματα και την προώθηση αναπτυξιακών έργων.

Μετά το τέλος της περιοδείας και προ της αναχώρησης του, πέρασε από το λιμάνι του Ευδήλου Ικαρίας, τόπο καταγωγής μου. Τον κάλεσα στο σπίτι μου για ένα πρόχειρο και σύντομο γεύμα.

Κατά τη διάρκεια του πρόχειρου γεύματος, τηρήθηκαν όλα τα μέτρα που επιβάλλουν τα πρωτόκολλα ελέγχου της πανδημίας, δηλαδή υπαίθριος χώρος της οικίας, χρήση μασκών στο μεσοδιάστημα του γεύματος, αριθμός ατόμων στο τραπέζι. Στο χώρο βρίσκονταν και τα πρόσωπα της αποστολής από την Αθήνα και η ασφάλεια του προέδρου που τον συνόδευε στο ταξίδι. Λυπάμαι ειλικρινά γιατί οι εικόνες και οι συνθήκες, εκτός του χώρου που ήταν ο πρωθυπουργός, με συγκέντρωση κόσμου που προσήλθε αυθόρμητα για να τον δει από κοντά, δεν ήταν οι πρέπουσες, αποτέλεσαν αφορμή παρεξήγησης και ερμηνεύθηκε αρνητικά η έκφραση της παραδοσιακής φιλοξενίας που δείχνουμε όλοι στο νησί μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ