Με ανέκδοτο του Αλέφαντου η ομιλία Τσακαλώτου στη Βουλή: «Τον στέλνεις για πατατάκια κι έρχεται με γαριδάκια» (vid)

Gazzetta team
Με ανέκδοτο του Αλέφαντου η ομιλία Τσακαλώτου στη Βουλή: «Τον στέλνεις για πατατάκια κι έρχεται με γαριδάκια» (vid)
O Ευκλείδης Τσακαλώτος, άσκησε κριτική στην κυβέρνηση για τι διαχείριση των συνεπειών της πανδημίας και κατά την διάρκεια της ομιλίας του χρησιμοποίησε ένα ανέκδοτο του αείμνηστου Νίκου Αλέφαντου.

Με την υποστήριξη κολάρου στον αυχένα του καθώς ταλαιπωρείται από κήλη, εμφανίστηκε στο βήμα της Βουλής ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Ωστόσο στην παρέμβασή του, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του Υπουργείου Οικονομικών, διάνθισε την ομιλία του με ένα ανέκδοτο του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, Νίκου Αλέφαντου, ο οποίος «έφυγε» από την ζωή πριν από μερικούς μήνες.

Αν και οπαδός του ΠΑΟΚ ο Ευκλείδης Τσακαλώτος

«Μου θυμίζετε ένα ανέκδοτο του Αλέφαντου που έλεγε για έναν παίχτη που δεν συμπαθούσε "το παιδί δεν το’ χει, τον στέλνεις στο περίπτερο για πατατάκια κι έρχεται με γαριδάκια"» ανέφερε ο κ. Τσακαλώτος στην παρέμβασή του, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του Υπουργείου Οικονομικών.

Προηγουμένως είχε ασκήσει κριτική στην κυβέρνηση για τι διαχείριση των συνεπειών της πανδημίας, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Έχει γίνει σχεδόν κοινοτυπία όχι ζούμε κοσμογονικές στιγμές ότι όλα αλλάζουν υγεία οικονομία κοινωνία … και πρέπει να αλλάξουμε τρόπο που σκεφτόμαστε. Εσάς στη ΝΔ λες και δεν σας αγγίζει τίποτα. Δεν αλλάζετε».

Δείτε το στιγμιότυπο από το 0:47 κι έπειτα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ