Ένταση με Άδωνι και Καλογεροπούλου: Αφορμή το αν θα μπορούσε να ζήσει με 534 ευρώ (vid)

Gazzetta team
Ένταση με Άδωνι και Καλογεροπούλου: Αφορμή το αν θα μπορούσε να ζήσει με 534 ευρώ (vid)
Ένταση μεταξύ Άδωνι Γεωργιάδη και Ελένης Καλογεροπούλου με αφορμή την ερώτηση αν μπορεί ο Υπουργός να ζήσει με 534 ευρώ.

Ελάχιστες είναι οι εμφανίσεις του Άδωνι Γεωργιάδη που δεν έχουν συνδυαστεί με ένταση και η σημερινή του στο «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, δεν αποτέλεσε εξαίρεση, καθώς αυτή τη φορά τα... έβαλε με την Ελένη Καλογεροπούλου.

Αφορμή για την ένταση, ήταν η ερώτηση που έκανε στον Υπουργο Ανάπτυξης με αφορμή το θέμα που έχει προκύψει με την εστίαση για το αν ο ίδιος που έχει και 4 παιδιά, μπορεί να ζήσει με 534 ευρώ.

Κάτι για το οποίο απέφυγε να απαντήσει ο κ. Γεωργιάδης, λέγοντας πως θεωρεί υποκριτική την ερώτηση αυτή, καθώς δεν είχε γίνει αντίστοιχη επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά ο διάλογος

  • Ελένη Καλογεροπούλου: «Εσείς, η οικογένειά σας, ένας άνθρωπος με 4 παιδιά, θα ζούσατε με 534 ευρώ; Τόσα παίρνουν αυτοί οι άνθρωποι».
  • Άδωνις Γεωργιάδης: «Το 534 που λέτε, είναι ο βασικός μισθός. Άρα με ρωτάτε αν ο βασικός μισθός στην Ελλάδα είναι αρκετός. Επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ λοιπόν, επί κυβερνήσεως της αριστεράς, με τον βασικό μισθό ζούσαν εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι. Όταν μου φέρετε ένα video που η κυρία Καλογεροπούλου ρώτησε έναν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ή έναν υπουργο του ΣΥΡΙΖΑ, αν οι άνθρωποι μπορούν να ζήσουν στην Ελλάδα με τον βασικό μισθό, το ποσό δηλαδή που αναφέρατε θα σας απαντήσω».
  • Ελένη Καλογεροπούλου: «Σας ρωτάω κάτι συγκεκριμένο και μου το πάτε στον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν εκπροσωπώ τον ΣΥΡΙΖΑ, είμαι δημοσιογράφος. Σας ρωτάω συγκεκριμένα, θα μπορούσατε να ζήσετε εσείς και η οικογένειά σας; Όταν οι άνθρωποι αυτοί έπαιρναν έναν κανονικό μισθό σήμερα ζουν όλο αυτό το διάστημα. Και εμφανίζεστε εσείς να λέτε οτι τους κάνατε χάρη».
  • Άδωνις Γεωργιάδης: «Όταν μου δείξετε το video που κάνατε την ίδια ερώτηση σε υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ... Όσο και αν το λέτε θα μείνουμε στο ίδιο. Κύριε Παπαδάκη, το ξαναλέω. Αν υπάρχει αντίστοιχη ερώτηση σε υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ από την κυρία Καλογεροπούλου για το αν επί Πρωθυπουργίας Αλέξη Τσίπρα, μπορούσαν οι άνθρωποι να ζήσουν με τον βασικό μισθό, σε αυτή την περίπτωση θα απαντήσω».
  • Μάνος Νιφλής: «Πρέπει να απαντήσετε στην ουσία;»
  • Ελένη Καλογεροπούλου: «Αυτή είναι η απάντησή σας;»
  • Άδωνις Γεωργιάδης: «Δεν θέλω να σας απαντήσω άλλο, θεωρώ υποκριτικό το ερώτημά σας»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ