Το Facebook ξεκίνησε πόλεμο με την Ραχήλ Μακρή: «Δεν ήθελαν να μάθουν οι Έλληνες πως οι Αμερικανοί επαναστάτησαν» (pics)

Gazzetta team
Το Facebook ξεκίνησε πόλεμο με την Ραχήλ Μακρή: «Δεν ήθελαν να μάθουν οι Έλληνες πως οι Αμερικανοί επαναστάτησαν» (pics)
Έκρηξη της Ραχήλ Μακρή, η οποία όμως και ο Ντόναλντ Τραμπ, δέχεται... πόλεμο από το Facebook.

Δύο ανθρώπους έβαλε στο στόχαστρο χθες το βράδυ το Facebook, κατά την διάρκεια της εισβολής στο Καπιτώλιο. Ο ένας ήταν ο Ντόναλντ Τραμπ και η άλλη η Ραχήλ Μακρή.

Αυτό ουσιαστικά κατήγγειλε η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, με ανάρτησή της στο Twitter χθες το βράδυ.

«Η χούντα έκλεισε και τα τρία προφίλ μου στο Facebook. Για να μην μαθαίνουν οι Έλληνες πως οι Αμερικανοί επαναστάτησαν, ότι κατέλαβαν κυβερνητικά κτήρια και οι δημοκρατικοί κλέφτες με την αστυνομία σκοτώνουν διαδηλωτές», έγραψε χαρακτηριστικά.

To video με τον Τραμπ

Θυμίζουμε οτι αργά το βράδυ, το Facebook απέσυρε ενα βίντεο του απερχόμενου προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, στο οποίο καλούσε τους οπαδούς του που έκαναν έφοδο στο Καπιτώλιο να «επιστρέψουν στα σπίτια τους», αλλά δήλωνε επίσης πως οι εκλογές «εκλάπησαν».

«Είναι μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης και λαμβάνουμε κατάλληλα μέτρα έκτακτης ανάγκης, περιλαμβανομένης της απόσυρσης του βίντεο του προέδρου Τραμπ το οποίο τελικά συμβάλλει στον κίνδυνο να γίνουν βιαιότητες, αντί να τον μειώνει», εξήγησε ο Γκάι Ρόζεν, ένας από τους αντιπροέδρους του Facebook αρμόδιος για την ακεραιότητα της πλατφόρμας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ