Ψαριανός για την πρόσληψή του από τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης: «Πατσαβούρια, φυλλάδες...» (pic)

Gazzetta team
Ψαριανός για την πρόσληψή του από τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης: «Πατσαβούρια, φυλλάδες...» (pic)
Ο Γρηγόρης Ψαριανός απάντησε σε όσους τον κατηγορούν για την πρόσληψή του από τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Παναγιώτη Πικραμμένο.

Ένας μικρός χαμός έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ώρες στα social media, με την πρόσληψη του Γρηγόρη Ψαριανού στο γραφείο του Παναγιώτη Πικραμμένου.

Το ΦΕΚ που δημοσιεύτηκε, ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος στις τελευταίες εκλογές ήταν υποψήφιος με τη ΝΔ χωρίς να εκλεγεί, αναφέρει πως θα είναι συνεργάτης στο ιδιαίτερο γραφείο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης.

Χαρακτηριστικά αναφέρει: «Επιτελικό Κράτος: οργάνωση, λειτουργία και διαφάνεια της Κυβέρνησης, των κυβερνητικών οργάνων και της κεντρικής δημόσιας διοίκησης» (Α’ 133) (…) και το π.δ. 83/2019 «Διορισμός Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης, Υπουργών, Αναπληρωτών Υπουργών και Υφυπουργών» (Α’ 121), προσλαμβάνεται από 1-11-2020 ο Γρηγόριος Ψαριανός του Νικολάου σε θέση συνεργάτη στο Ιδιαίτερο Γραφείο του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης, Παναγιώτη Πικραμμένου, με ΜΚ 13 της ΠΕ κατηγορίας».

Η απάντηση

Στα όσα τον κατηγορούν, ο Γρηγόρης Ψαριανός απάντησε με το εξής μήνυμα στο Twitter: «Τρολ, πατσαβούρια, καγκεμπίτες, φυλλάδες, φυλλάδια, ιοί και θυγατέρες κι άλλες δυστυχισμένες υπάρξεις, έπιασαν δουλειά. Ε, τοσον καιρό περίμεναν!».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ