Χαμός στον Mega με Κατρούγκαλο: «Είστε βουτηγμένοι στην λάσπη» (vid)

Gazzetta team
Χαμός στον Mega με Κατρούγκαλο: «Είστε βουτηγμένοι στην λάσπη» (vid)
Ανέβηκε η ένταση το πρωί στο Mega με τον Γιώργο Κατρούγκαλο, όταν κλήθηκε να σχολιάσει το θέμα με το σπίτι του Αλέξη Τσίπρα στο Σούνιο.

Μεγάλη ένταση προκλήθηκε το πρωί της Τρίτης στο Mega κατά την διάρκεια της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα Mega», με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Κατρούγκαλο.

Εκτός από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, καλεσμένοι του Ιορδάνη Χασαπόπουλου και της Ανθής Βούλγαρης ήταν ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, αλλά και ο Γιώργος Παπαχρήστος, για να μιλήσουν για το θέμα που έχει προκύψει με τα δημοσιεύματα για το σπίτι που φέρεται να έχει ο Αλέξης Τσίπρας στο Σούνιο.

Ο κ. Κατρούγκαλος απάντησε σε αυτά μιλώντας για «δημοσιογραφία Μακελειού», κάτι που προκάλεσε την ένσταση των υπόλοιπων με πρώτο τον βουλευτή της ΝΔ και στη συνέχεια του σύμβουλου έκδοσης της εφημερίδας «Τα Νέα».

Όσο περνούσε η ώρα, αντί η ένταση αυτή να πέφτει, ανέβαινε περισσότερο με τον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ να επιμένει στην έκφρασή του και να λέει ακόμα και στους παρουσιαστές πως είναι βουτηγμένοι στην λάσπη.

Κάτι που όπως μπορείτε να δείτε, έκανε το κλίμα ακόμα πιο τεταμένο, ειδικά από τη στιγμή που είπε πως «Αυτός που είναι έξω από την λάσπη, οφείλει να πει στους άλλους πως είναι μέσα στην λάσπη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ