Βόλος: Κινδυνεύει με έξωση η Νομαρχιακή της Νέας Δημοκρατίας για απλήρωτα ενοίκια

Gazzetta team
Βόλος: Κινδυνεύει με έξωση η Νομαρχιακή της Νέας Δημοκρατίας για απλήρωτα ενοίκια
Με έξωση από τα γραφεία, που μισθώνει στο κέντρο του Βόλου, κινδυνεύει η ΝΟΔΕ Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας, αφού τον τελευταίο ενάμιση χρόνο δεν έχει πληρώσει νοίκια, τα οποία ανέρχονται, πλέον, σε χιλιάδες ευρώ!

Εντύπωση προκαλεί το δημοσίευμα της τοπικής ιστοσελίδας magnesianews.gr, σύμφωνα με το οποίο η ΝΟΔΕ Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας, που μισθώνει τα γραφεία της στο κέντρο του Βόλου, κινδυνεύει με έξωση, καθώς τον τελευταίο ενάμιση χρόνο δεν έχει πληρώσει νοίκια, τα οποία ανέρχονται, πλέον, σε χιλιάδες ευρώ!

Σύμφωνα, δε, με το ίδιο δημοσίευμα, πριν από, περίπου, έναν μήνα, μετά από εξουσιοδότηση του διοικητικού συμβουλίου της Λαϊκής Βιβλιοθήκης Βόλου-Κληροδότημα Δαμιανού Κυριαζή, όπου και ανήκει το ακίνητο, δικηγόρος του Βόλου άσκησε ένδικα μέσα, καταθέτοντας αγωγή μίσθωσης στο Ειρηνοδικείο Βόλου, ζητώντας την καταβολή των ενοικίων από τη μισθώτρια. Αξίζει να σημειωθεί, όμως, ότι η υπόθεση ερημοδικάστηκε, αφού δεν παραστάθηκε δικηγόρος για να εκπροσωπήσει την εναγόμενη ΝΟΔΕ!

Η ενέργεια αυτή, αναφέρει το ίδιο Μέσο, ήρθε μετά από διαρκείς οχλήσεις προς τους ενοικιαστές για την αποπληρωμή των οφειλών, οι οποίες απέβησαν άκαρπες, χωρίς να συζητείται καν το ενδεχόμενο της σταδιακής αποπληρωμής αυτών.

Και αυτά, ενώ η Νέα Δημοκρατία απολαμβάνει ευρεία κοινοβουλευτική εκπροσώπηση από τον νομό Μαγνησίας, αποτελούμενη από τέσσερις βουλευτές...

Το magnesianews.gr τονίζει, επίσης, ότι ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ, Δήμος Νταόπουλος, παρά τις προσπάθειες να συγκεντρώσει ένα ποσό για να καταβάλει μέρος των οφειλών για το ενοίκιο, το οποίο ανέρχεται σε 350 ευρώ μηνιαίως, δεν βρήκε την ένθερμη ανταπόκριση των απλών μελών που είναι εγγεγραμμένοι στα τοπικά μητρώα, ενώ φέρεται να έφαγε «πόρτα» όταν απευθύνθηκε σε στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στον νομό.