Νέο παραλήρημα Άδωνι, έκανε παρατηρήσεις στους δημοσιογράφους: «Ντρέπομαι για εσάς» (vid)

Gazzetta team
Νέο παραλήρημα Άδωνι, έκανε παρατηρήσεις στους δημοσιογράφους: «Ντρέπομαι για εσάς» (vid)
Εκτός ορίων για ακόμα μία φορά ο Άδωνις Γεωργιάδης, έφτασε στο σημείο να κάνει παρατηρήσεις στους δημοσιογράφους του ΑΝΤ1 σχετικά με τα όσα έλεγαν για τα αιτήματα των μαθητών.

Για ακόμα μία φορά ο Άδωνις Γεωργιάδης φρόντισε να προκαλέσει με την τηλεοπτική του εμφάνιση στον ΑΝΤ1 το πρωί του Σαββάτου.

Ο Υπουργός Ανάπτυξης επανέλαβε τις ακραίες θέσεις του σχετικά με τις κινητοποιήσεις των μαθητών και τις καταλήψεις, φτάνοντας στο σημείο να κάνει παρατηρήσεις στους δημοσιογράφους που προσπαθούσαν να του πουν και την άλλη πλευρά, λέγοντάς τους: «Έχετε ευθύνη όταν λέτε αυτά στην τηλεόραση. Σταματήστε να τα λέτε στην τηλεόραση. Έχετε ευθύνη».

Μάλιστα, όταν οι Νίκος Ρογκάκος και Παναγιώτης Σταθής επιχείρησαν να του πουν οτι έχουν δίκιο τα παιδιά για το αίτημα που έχουν να είναι λιγότερα στις τάξεις, κάτι που ζητούν και οι ειδικοί, τότε άρχισε να τους κάνει νέα επίθεση.

«Δεν κινδυνεύει κανενός παιδιού η υγεία. Είναι ντροπιαστικό αυτό που λέτε. Ντρέπομαι για εσάς. Γνωρίζετε οτι τα κρούσματα ιού στα σχολεία είναι στο 0,01%», τους είπε μεταξύ άλλων.

Νωρίτερα μάλιστα, αμφισβητήσει τα αιτήματά των μαθητών: «Πιστεύετε οτι τα παιδιά κάνουν καταλήψεις γιατί κάπου λείπουν αναπληρωτές καθηγητές;

Πιστεύετε οτι έχουν καούρα να προσληφθούν καθαρίστριες», ενώ αργότερα τόνισε: «Οι καταλήψεις δεν έχουν να κάνουν με τα αιτήματα του λεγομένου και ανυπάρκτου μαθητικού κινήματος. Χαβαλές είναι οι καταλήψεις, δεν είναι αγώνας».

Δείτε το video μετά το 10ο λεπτό...


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ