Ο Βελόπουλος έστειλε επιστολή στα κανάλια ζητώντας να σταματήσουν τα τουρκικά σίριαλ

Gazzetta team
Ο Βελόπουλος έστειλε επιστολή στα κανάλια ζητώντας να σταματήσουν τα τουρκικά σίριαλ
Με επιστολή του στα τηλεοπτικά κανάλια, ο Κυριάκος Βελόπουλος ζητάει να σταματήσει η προβολή των τουρκικών σίριαλ ως απάντηση στην προκλητικότητα της γειτονικής χώρας. Αναλυτικά η επιστολή του...

​Με επιστολή του στα τηλεοπτικά κανάλια, ο Κυριάκος Βελόπουλος ζητάει να σταματήσει η προβολή των τουρκικών σίριαλ ως απάντηση στην προκλητικότητα της γειτονικής χώρας.

Αναλυτικά η επιστολή του...

Κύριοι,

Οι σχέσεις μας με την Τουρκία έχουν φτάσει σήμερα σε τέτοιο κρίσιμο σημείο, εξ αιτίας των απαράδεκτων και παράνομων διεκδικήσεων σε βάρος της χώρας μας, ώστε να μην αποκλείεται πλέον τίποτα, ακόμα και η πολεμική μας εμπλοκή.

Σε αυτό το κρίσιμο χρονικό σημείο, είναι απαραίτητη η εθνική ομοψυχία, η εθνική ενότητα και η αναπτέρωση και ενδυνάμωση του εθνικού φρονήματος των Ελλήνων. Επομένως κάθε στοιχείο τουρκικής προπαγάνδας σε βάρος του εθνικού μας φρονήματος πρέπει να αποκρούεται και να απομακρύνεται.

Εδώ και αρκετά χρόνια, μερικοί ελληνικοί τηλεοπτικοί σταθμοί, μεταδίδουν τουρκικές τηλεοπτικές σειρές, οι οποίες, με προπαγανδιστικό και έξυπνο τρόπο, υποβάλλουν στην ψυχή των Ελλήνων έναν ψεύτικο ωραιοποιημένο τουρκικό πολιτισμικό τρόπο ζωής και τουρκική ανωτερότητα και πολεμική ισχύ. Μάλιστα, με το τέχνασμα του μικρού κόστους, οι τούρκοι παραγωγοί, καθοδηγούμενοι προφανώς από την προπαγάνδα του τουρκικού καθεστώτος, απαίτησαν να μην μεταγλωττίζονται οι τουρκικές τηλεοπτικές σειρές, ώστε οι Έλληνες και οι Ελληνίδες να εθίζονται στην τουρκική γλώσσα και η προπαγάνδα να γίνεται πιο υποβλητική και αποτελεσματική.

Απευθυνόμαστε στον πατριωτισμό σας ως Έλληνες και ζητάμε να σταματήσουν αμέσως οι προβολές των τουρκικών τηλεοπτικών σειρών, καθώς και κάθε εκπομπής ή μετάδοσης στοιχείων που υποτιμούν τις ελληνικές δυνατότητες έναντι των τουρκικών, παρουσιάζοντας έντεχνα μια ακατανίκητη ισχύ των τελευταίων.
Ταυτόχρονα, ζητάμε από τις αρμόδιες αρχές της χώρας να επιληφθούν επειγόντως του ανωτέρω θέματος.