Καλύπτει ο Πέτσας τη συνύπαρξη Μπογδάνου-Κασιδιάρη: «Μπορεί να συμμετέχει όπως κάθε πολίτης»

Gazzetta team
Καλύπτει ο Πέτσας τη συνύπαρξη Μπογδάνου-Κασιδιάρη: «Μπορεί να συμμετέχει όπως κάθε πολίτης»
Μπορεί η συνύπαρξη Μπογδάνου-Κασιδιάρη στην συγκέντρωση κατά των προσφύγων να προκάλεσε αντιδράσεις, αλλά η κυβέρνηση τον καλύπτει.

Η χθεσινή παρουσία του Κωνσταντίνου Μπογδάνου στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά την προσφύγων και των μεταναστών στην Πλατεία Βικτωρίας, προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις.

Όχι μόνο επειδή το θέμα είναι ανθρωπιστικό και θα έπρεπε να κρατάει μια διαφορετική στάση από τη στιγμή που ανήκει στο κυβερνών κόμμα, αλλά και γιατί στο κάλεσμα συμμετείχαν αρκετοί ακροδεξιοί, με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα τον Ηλία Κασιδιάρη.

Ένας βουλευτής δηλαδή της Νέας Δημοκρατίας βρέθηκε στην ίδια συγκέντρωση με ένα από τα πρωτοπαλίκαρα της Χρυσής Αυγής, ο οποίος πλέον έχει ιδρύσει νέο κόμμα, τους Έλληνες Γ.Τ.Π.

Ο ίδιος σε σημερινό του ποστάρισμα, μετά τον ντόρο που δημιουργήθηκε, ουσιαστικά είπε οτι πήγε στην Πλατεία Βικτωρίας για να επιβλέψει αν εφαρμόζεται το νέο νομοσχέδιο για τις πορείες και τις συγκεντρώσεις.

Για το θέμα αυτό κλήθηκε να τοποθετηθεί o Στέλιος Πέτσας στην καθιερωμένη ενημέρωση προς του δημοσιογράφους, παρέχοντας πλήρη κάλυψη στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο.

«Από εκεί και πέρα καθένας βουλευτής μπορεί να συμμετέχει σε μία εκδήλωση διαμαρτυρίας, εάν το επιθυμεί, όπως κάθε πολίτης», είπε χαρακτηριστικά..