Ο Κασιδιάρης ανακοίνωσε το όνομά του ακροδεξιού κόμματός του: «Έλληνες» (vid)

Gazzetta team
Ο Κασιδιάρης ανακοίνωσε το όνομά του ακροδεξιού κόμματός του: «Έλληνες» (vid)
«Έλληνες» θα λέγεται το νέο ακροδεξιό κόμμα που ίδρυσε ο Ηλίας Κασιδιάρης μετά την αποχώρησή του από την Χρυσή Αυγή.

Οτι ο Ηλίας Κασιδιάρης είχε αποχωρήσει από την Χρυσή Αυγή και είχε ιδρύσει νέο ακροδεξιό κόμμα, ήταν γνωστό...

Την Πέμπτη όμως ανακοίνωσε και το όνομα του, το οποίο θα είναι «Έλληνες»...

Με ανάρτησή του στο Twitter ο πρώην βουλευτής έγραψε ότι το όνομα του κόμματος θα είναι «Έλληνες» ενώ συμπλήρωσε ότι «Έλληνες είναι το όνομα του νέου μας Κινήματος για την Πατρίδα! Έμβλημά μας ο αιώνιος Έλλην που μάχεται για την ελευθερία! Έλληνες για την πατρίδα».


Αναλυτικά το σχόλιο που συνοδεύει το video στο Youtube...

ΕΛΛΗΝΕΣ για την Πατρίδα είναι το όνομα του νέου κόμματος του Ηλία Κασιδιάρη. Ένα όνομα που μας ενώνει, μας εμπνέει και μας εμψυχώνει.

Ένα όνομα ικανό να στηρίξει ένα κίνημα και ένα επαναστατικό ρεύμα.

Να αφυπνίσει τις συνειδήσεις και να ξεσηκώσει χιλιάδες νέους και νέες σε όλη την Ελλάδα. ΕΛΛΗΝΕΣ για την Πατρίδα είναι το όνομα του νέου μας Κινήματος και με αυτό το όνομα θα ελευθερώσουμε την Πατρίδα μας!

Έμβλημά μας ο αιώνιος Έλλην που μάχεται για την ελευθερία. Που αμύνεται υπέρ ιερών και οσίων. Για να παραδώσει την Πατρίδα μεγαλύτερη και ισχυρότερη απ’ ότι την παρέλαβε!

Οι Ιδέες μας βαθιά ελληνικές, υψιπετείς και διαχρονικές. Συνταιριάζουν αιώνια διδάγματα από τους Νόμους του Λυκούργου και την Πολιτεία του Πλάτωνος μέχρι την σκέψη του Ίωνος Δραγούμη και τους στίχους του Κωστή Παλαμά.

Όραμά μας μία μεγάλη, ελεύθερη και ισχυρή Ελλάδα. Ύψιστος σκοπός μας η επιβίωση του Ελληνισμού. Το σύνθημά μας θα γίνει πράξη με συνεχή και σκληρό αγώνα: «Η Ελλάς ανήκει στους Έλληνες» «Η Ελλάς προορίζεται να ζήσει και θα ζήσει»