Καταγγελία ΚΙΝ.ΑΛ: «Διοικητής δομής φιλοξενίας σχετίζεται με φιλοναζιστικές εκδόσεις» (pic)

Gazzetta team
Καταγγελία ΚΙΝ.ΑΛ: «Διοικητής δομής φιλοξενίας σχετίζεται με φιλοναζιστικές εκδόσεις» (pic)
O γραμματέας του Τομέα Μεταναστευτικής Πολιτικής του ΚΙΝ.ΑΛ, Βασίλης Χρονόπουλος καταγγέλλει τον διορισμό του Χρήστου Τσιαχρή στον δομή Πύργου.

Σε μία πολύ σοβαρή καταγγελία έχουν προβεί στελέχη του Κινήματος Αλλαγής σχετικά με τον διοικητή της δομής φιλοξενίας στον Πύργο, Χρήστο Τσιαχρή...

Την αρχή έκανε ο Γιώργος Καμίνης, ο οποίος μιλώντας στην Εφημερίδα των Συντακτών αποκάλυψε πως ο συγκεκριμένος, έχει γράψει το ισλαμοφοβικό βιβλίο «Μιναρέδες: Οι λόγχες του Ισλάμ στην Ευρώπη»...

«Μόλις δημοσιεύτηκαν οι διοικητές των δομών προσπαθήσαμε, μιας και το υπουργείο δεν θεώρησε απαραίτητο να προσκομίσει τα βιογραφικά τους, να μάθουμε ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι που θα κληθούν να διαχειριστούν το πολύ λεπτό αυτό ζήτημα στις τοπικές κοινωνίες. Δυστυχώς, τα πρώτα ευρήματα είναι απογοητευτικά και ενδεικτικά της επιπολαιότητας με την οποία αντιμετωπίζει η κυβέρνηση το προσφυγικό.

Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι κάποιος κύριος ο οποίος τοποθετήθηκε διοικητής της δομής στον Πύργο, συγγραφέας του βιβλίου “Μιναρέδες: Οι Λόγχες του Ισλάμ στην Ευρώπη”. Αντιλαμβάνεστε πως με επικεφαλής έναν άνθρωπο που εμφορείται από τέτοιες ιδέες, μια μικρή δομή μακριά από τη δημοσιότητα, όπως αυτή του Πύργου, μπορεί να καταστεί πραγματικό κολαστήριο για αυτούς τους ανθρώπους».

Συνέχεια στο θέμα έδωσε και ο Γραμματέας του Τομέα Μεταναστευτικής Πολιτικής του Κινήματος Αλλαγής, Βασίλης Χρονόπουλος με ένα ποστάρισμα που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

«Ο νέος διοικητής της δομής φιλοξενίας αιτούντων άσυλο στον Πύργο ονομάζεται Χρήστος Τσιαχρής και έχει εκδόσει το βιβλίο «Μιναρέδες, οι λόγχες του Ισλάμ στην Ευρώπη» στις φιλοναζιστικές εκδόσεις Θούλη. Πρόκειται για κατάντια...», έγραψε χαρακτηριστικά.

Απαντώντας μάλιστα και σε ένα σχόλιο, ανέφερε πως οι συγκεκριμένες εκδόσεις είναι φιλοναζιστικές.