MRB: Κικίλιας, Θεοδωρικάκος και Χρυσοχοΐδης οι πιο δημοφιλείς υπουργοί της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Gazzetta team
MRB: Κικίλιας, Θεοδωρικάκος και Χρυσοχοΐδης οι πιο δημοφιλείς υπουργοί της κυβέρνησης Μητσοτάκη
Δημοσκόπηση της MRB δείχνει πως οι πιο δημοφιλείς υπουργοί της κυβέρνησης Μητσοτάκη εν μέσω κορονοϊού είναι οι Κικίλιας, Θεοδωρικάκος και Χρυσοχοΐδης.

Τους πιο δημοφιλείς υπουργούς της κυβέρνησης Μητσοτάκη εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού αναδεικνύει δημοσκόπηση της MRB για λογαριασμό του κεντρικού δελτίου του STAR.

Στην κορυφή, λοιπόν, της προτίμησης του κόσμου είναι ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, που κρίνεται θετικά από το 71,7%.

Δεύτερος είναι ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος και τα μέτρα του για το δημόσιο και τη στήριξη της Αυτοδιοίκησης, που κρίνονται θετικά από το 67,7%, ενώ ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης με 67,5%.

Από εκεί και πέρα, τέταρτη είναι η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως με 62,4% και πέμπτος ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης 58,1%.

Επίσης, η δημοσκόπηση «λέει» πως οκτώ στους δέκα πολίτες αξιολογούν θετικά τους χειρισμούς της κυβέρνησης Μητσοτάκη στην κρίση του κορονοϊού.

Αλλά οι πολίτες κρίνουν θετικά και άλλα δύο πρόσωπα της επικαιρότητας: Τον Σωτήρη Τσιόδρα και τον Νίκο Χαρδαλιά.

Ο μεν λοιμωξιολόγος συγκεντρώνει θετικές γνώμες σε ποσοστό 77%, ο δε υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας συγκεντρώνει θετικές γνώμες από το 68,7% των ερωτηθέντων.