Συνεργάτες Αντώνη Σαμαρά: «Oύτε έδωσε εξηγήσεις, ούτε του ζητήθηκαν, ούτε θα μπορούσαν να του έχουν ζητηθεί»

Gazzetta team
Συνεργάτες Αντώνη Σαμαρά: «Oύτε έδωσε εξηγήσεις, ούτε του ζητήθηκαν, ούτε θα μπορούσαν να του έχουν ζητηθεί»
Οι συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά διαμηνύουν ότι δεν του ζητήθηκαν εξηγήσεις από την κυβέρνηση, για την απουσία του από την ψηφοφορία στη Βουλή.

Η απουσία του Αντώνη Σαμαρά από τη σημερινή διαδικασία στη Βουλή για την τροπολογία αναφορικά με το θέμα του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης έδωσε τροφή σε συζητήσεις. Και αυτό γιατί, την ώρα της ψηφοφορίας, δεν υπήρχε σαφής εικόνα γιατί απουσίαζε από τη διαδικασία, ενώ είχε τεθεί κομματική πειθαρχία με εντολή Μητσοτάκη.

Τον κ. Σαμαρά αναζήτησε ο γραμματέας της ΚΟ Σταύρος Καλαφάτης, ενώ τον αναζητούσαν και συνεργάτες του που ήταν εκείνη την ώρα στο γραφείο.

Μετά από λίγη ώρα, ο κ. Σαμαράς σήκωσε το τηλέφωνο και πήρε τον κ. Καλαφάτη, λέγοντάς του ότι οι λόγοι απουσίας του ήταν προσωπικοί.

Ο κ. Καλαφάτης με τη σειρά του επικοινώνησε με το Μέγαρο Μαξίμου, το οποίο καλύφθηκε από τα όσα είπε ο πρώην πρωθυπουργός στον γραμματέα της γαλάζιας Κ.Ο. και το θέμα θεωρείται για το Μαξίμου λήξαν.

Βεβαίως, συνεργάτες του κ. Σαμαρά έσπευδαν νωρίτερα και μάλιστα σε υψηλούς τόνους να διασαφηνίσουν ότι «ο κ. Αντώνης Σαμαράς ούτε έδωσε εξηγήσεις, ούτε του ζητήθηκαν, ούτε θα μπορούσαν να του έχουν ζητηθεί».

Πρακτικά, η δήλωση αυτή έρχεται ως απάντηση δημοσιευμάτων ότι το Μέγαρο Μαξίμου ζήτησε εξηγήσεις από τον πρώην πρωθυπουργό, τις οποίες ο ίδιος με καθυστέρηση παρείχε.

Πηγή: Reader.gr