Πρόσκληση του ΠΑΣΟΚ στο Λεωνίδα Κουτσόπουλο (pics)

Gazzetta team
Πρόσκληση του ΠΑΣΟΚ στο Λεωνίδα Κουτσόπουλο (pics)
Η νοσταλγία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου για το παλιό, καλό ΠΑΣΟΚ είχε ως αποτέλεσμα να κερδίσει μία πρόσκληση στα γραφεία του κόμματος.

Για τέσσερα πράγματα είναι γνωστός ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Για τις μαγειρικές του ικανότητες, για το χιούμορ που διαθέτει, για την αγάπη που τρέφει για τον Πανιώνιο και τέλος για την στήριξή του στο παλιό, καλό ΠΑΣΟΚ.

Τρία από αυτά αποφάσισε να τα συνδυάσει σε ένα μήνυμά του στο Twitter ενόψει της έναρξης του 4ου κύκλου του Master Chef...

Πόσταρε λοιπόν μία φωτογραφία με ένα μπρελόκ του ΠΑΣΟΚ σε σχήμα καρδιάς και έγραψε: «Το masterchef επιστρέφει… Εσύ πότε? Masterchef 4».

Η χιουμοριστική διάθεση του σεφ, δεν έμεινε αναπάντητη από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ που μέσω του Παύλου Χρηστίδη, εκπρόσωπου Τύπου, είπε στον Κουτσόπουλο:

«Σε περιμένουμε Τρικούπη Σεφ»...

Έχει παρελθόν...

Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κουτσόπουλος ασχολείται με το ΠΑΣΟΚ, αφού κάτι αντίστοιχο είχε κάνει και στον τελικό του GNMT 2. Τότε είχε γράψει...

«Άκουσα ψηφοφορία και το χέρι "πήγε" μόνο του. #gntmgr», με φωτογραφία όπου φαίνεται ένα χέρι να ρίχνει μέσα σε μια κάλπη τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ και όχι την Άννα- Μαρία Ηλιάδη ή την Κάτια Ταραμπάνκο.

Και τότε το ΠΑΣΟΚ δεν είχε αφήσει αναπάντητο το σχόλιο και μέσω του Twitter έκανε repost την ανάρτηση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, συνοδεύοντάς την με ένα «gif», που έχει τον σεφ να κάνει αναπαράσταση της σκηνής του Ανδρέα Παπανδρέου με το νεύμα στη Δήμητρα Λιάνη.