Προκαταρκτική εξέταση για χρήση χασίς στο Μέγαρο Μαξίμου (vid)

Gazzetta team
Προκαταρκτική εξέταση για χρήση χασίς στο Μέγαρο Μαξίμου (vid)
Δικαστικές εξελίξεις πυροδοτούν οι πολυσυζητημένες δηλώσεις του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Μπάμπη Παπαδημητρίου περί «χασισοκαπνού στο Μέγαρο Μαξίμου».

Οι δηλώσεις που είχε κάνει το καλοκαίρι στον ΣΚΑΙ, ο Μπάμπης Παπαδημητρίου κατά των ξένων ανταποκριτών που βρίσκονται στην Ελλάδα και ειδικά της Liberation, είχαν γίνει viral όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη.

Σε αυτές λοιπόν, ο βουλευτής της ΝΔ, μεταξύ άλλων είχε πει πως στο Μέγαρο Μαξίμου γινόταν χρήση χασίς από τους προηγούμενους... κατοίκους του.

Φαίνεται πως κάποιοι πήραν στα... σοβαρά τα όσα είπε, καθώς βρίσκεται στα... σκαριά προκαταρκτική εξεταστική για την υπόθεση αυτή.

Μάλιστα, ο Πταισματοδίκης κάλεσε τον τότε φρούραρχο να καταθέσει σχετικά με την καταγγελία αυτή, την επόμενη Δευτέρα το πρωί.

Από τον ΣΥΡΙΖΑ πάντως, έλεγαν: «Στην αρχή σκεφθήκαμε ότι η ΝΔ θα είχε στην κατοχή της έστω κάποια μικροποσότητα σοβαρότητας. Μετά σκεφθήκαμε ότι είναι μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία να συμπεριληφθεί και αυτή στην προανακριτική για τη δήθεν σκευωρία της Novartis. Άλλωστε, με την κυβέρνηση της ΝΔ η αυτογελοιοποίηση δεν έχει πλέον όρια».