Εντάλματα σύλληψης για Μαρινάκη και Καμμένο

Gazzetta team
Εντάλματα σύλληψης για Μαρινάκη και Καμμένο
Η Εισαγγελία Σύρου εξέδωσε εντάλματα σύλληψης για τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Πάνο Καμμένο, σύμφωνα με τα έγγραφα που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Ο Πάνος Καμμένος, μέσω ανακοίνωσης από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, έκανε καταγγελία για επίθεση από τον Μαρινάκη και βιαιοπραγία κατά της συζύγου του.

Σύμφωνα λοιπόν με τα έγρραφα που έδωσε στη δημοσιότητα το zougla.gr, η Εισαγγελία Σύρου εξέδωσε εντάλματα σύλληψης κατά του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και του Πάνου Καμμένου, έπειτα από το επεισοδιακό βράδυ της Πέμπτης στο λιμάνι του Αδάμαντα της Μήλου και τη μήνυση που κατέθεσε εις βάρος του εφοπλιστή η σύζυγος του Πάνου Καμμένου, Έλενα Τζούλη, αλλά και όπως φαίνεται, και ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατά του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας.

Σύμφωνα με το έγγραφο εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και κατά της συζύγου του πρώην υπουργού Άμυνας και γνώστης δικηγόρου Έλενας Τζούλη.

Η ανακοίνωση των Ανεξάρτητων Ελλήνων ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος και η οικογένειά του δέχτηκαν επίθεση στο νησί της Μήλου από ανθρώπους που επέβαιναν στο σκάφος του εφοπλιστή Ευάγγελου Μαρινάκη, στο οποίο βρισκόταν και ο ίδιος. Δεν δίστασαν μάλιστα να βιαιοπραγήσουν κατά της συζύγου του Πάνου Καμμένου.

Υπεβλήθη μήνυση και δόθηκε στις αρχές οπτικό υλικό από την επίθεση σε βάρος του προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Οι δήθεν αγανακτισμένοι πολίτες της Μήλου, όπως αναφέρονται σε συγκεκριμένα μέσα ενημέρωσης, δεν είναι παρά άνθρωποι του περιβάλλοντος του Ευάγγελου Μαρινάκη και φυσικά δεν έχουν καμία σχέση με τη Μήλο.

Το λόγο έχει πλέον η Δικαιοσύνη».