Ο Μητσοτάκης ρώτησε για τον γιο του: «Τι θα ψηφίσεις;» (vid)

Gazzetta team
Ο Μητσοτάκης ρώτησε για τον γιο του: «Τι θα ψηφίσεις;» (vid)
Χαμογελαστός και με διάθεση για πλάκα προς τον γιο του, εμφανίστηκε στο εκλογικό κέντρο της Κηφισιάς ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Λίγα λεπτά μετά την αποχώρησή του Αλέξη Τσί9πρα από το Γαλάτσι και το εκλογικό κέντρο στο οποίο ψήφιζε, έκανε την εμφάνισή του στο σχολείο της Κηφισιάς για να ασκήσει τα καθήκοντά του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης πέρασε λίγη ώρα στο προαύλιο του σχολείου, βγάζοντας φωτογραφίες και χαιρετώντας τον κόσμο που βρισκόταν εκεί και ήθελε μία selfie μαζί του.

Στις 10:45 μπήκε στο εκλογικό τμήμα και στις 10:49 συνοδευόμενος από τον γιο του, μπήκε για να ψηφίσει...

Μόλις βγήκε από το παραβάν των ευρωεκλογών τον πλησίασε τον Κωνσταντίνο και με χιούμορ τον ρώτησε «τι θα ψηφίσεις», ενώ αμέσως μετά κάτι του είπε στο αυτί, το οποίο δεν έπιασαν οι κάμερες.

Κατά την έξοδό του για να μεταβεί στην διπλανή αίθουσα είχε και αυτός τετ-α-τετ, όπως και ο Αλέξης Τσίπρας τετ-α-τετ με διάφορους ψηφοφόρους κάθε ηλικίας.

Μπαίνοντας στο παραβάν για τις δημοτικές εκλογές ξέχασε τον φάκελο, όμως ένας κάποιος από τους ανθρώπους που ήταν εκεί, τον πρόλαβε και του το έδωσε.

Κατά την αποχώρησή του, δήλωσε: «Σήμερα είναι όμορφη μέρα για την δημοκρατία. Χαίρομαι για την μεγάλη συμμετοχή. Να ευχαριστήσω όσους υποστηρίζουν την διαδικασία. Σήμερα ο λόγος περνάει τους πολίτες. Εμπιστεύομαι την κρίση τους και είμαι σίγουρος οτι θα ξημερώσει νέα μέρα για την πατρίδα μας».