Έκαψαν αυτοκίνητο αστυνομικής συντάκτριας, επίθεση στο Α.Τ Καισαριανής (vids)

Gazzetta team
Έκαψαν αυτοκίνητο αστυνομικής συντάκτριας, επίθεση στο Α.Τ Καισαριανής (vids)
Επίθεση με μολότοφ στο Αστυνομικό Τμήμα Καισαριανής, εμπρησμός του αυτοκινήτου της αστυνομικής συντάκτριας, Μίνας Καραμήτρου, στου Παπάγου

Καταδρομική επίθεση με βόμβες μολότοφ στο Αστυνομικό Τμήμα Καισαριανής πραγματοποίησαν τα ξημερώματα κουκουλοφόροι, ενώ νωρίτερα άγνωστα άτομα έκαψαν το αυτοκίνητο αστυνομικής συντάκτριας τηλεοπτικού σταθμού.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, λίγο πριν από τις 04:00, περίπου, δέκα κουκουλοφόροι, που βγήκαν από την οδό Συβρισσαρίου, επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ στο Αστυνομικό Τμήμα Καισαριανής.

Η αστυνομία προχώρησε σε πέντε προσαγωγές, αλλά αργότερα τα άτομα αυτά αφέθηκαν ελεύθερα, αφού δεν προέκυψε κάτι σε βάρος τους.

Έκαψαν το αυτοκίνητο της Καραμήτρου

Άγνωστοι έβαλαν τα ξημερώματα της Τρίτης φωτιά στο αυτοκίνητο της αστυνομικής συντάκτριας Μίνας Καραμήτρου, στου Παπάγου. Το περιστατικό σημειώθηκε στο υπαίθριο πάρκινγκ της πολυκατοικίας, όπου διαμένει η δημοσιογράφος.

Ευτυχώς η φωτιά έγινε αμέσως αντιληπτή και δεν πρόλαβε να εξαπλωθεί. Μιλώντας στο Καλημέρα Ελλάδα η Μίνα Καραμήτρου είπε ότι ευτυχώς οι γείτονες αντιλήφθηκαν την φωτιά και κινητοποιήθηκαν άμεσα, ώστε να μην επεκταθεί στα διαμερίσματα.

Όπως είπε η Μίνα Καραμήτρου οι αστυνομικοί πιστεύουν πως πρόκειται για μήνυμα που σχετίζεται με τον Δημήτρη Κουφοντίνα, ωστόσο τόνισε πως η ίδια δεν εκφοβίζεται από τέτοια περιστατικά.