Ψαριανός σε Θεοδωράκη: «Σταύρο, τόσο μπόρεσες»

Gazzetta team
Ψαριανός σε Θεοδωράκη: «Σταύρο, τόσο μπόρεσες»
Ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής εξαπέλυσε τα βέλη του εναντίον του επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρο Θεοδωράκη.

Σκληρή επίθεση εξαπέλυσε ο πρώην βουλευτής του Ποταμιού και τώρα ανεξάρτητος, Γρηγόρης Ψαριανός, στον επικεφαλής του κόμματος Σταύρο Θεοδωράκη.

Ο κ. Ψαριανός «χρεώνει» στο Σταύρο Θεοδωράκη του ότι εκείνος φταίει για τη διάλυση του Ποταμιού.

«Σταύρο και κυρ-Σταύρο και αφέντη τσουτσουλομύτη. Είναι ο μικρομεγαλισμός, η περιφρόνηση φίλων και έμπειρων και εκλεκτών που σε στήριξαν κι εσύ τους έγραψες, κανονικά. Και έ φ υ γ α ν. Όλοι. Θες ονόματα; Τα ξέρεις. Εσύ τους έδιωξες, 8+6 βουλευτές, 120 στελέχη-συμβούλους, τους άριστους που μπορούσε κάποιος να έχει και 200 χιλιάδες ψηφοφόρους. Τόσα τηλέφωνα, η Πειραιώς! Είναι, λοιπόν, η αμετροέπεια, σύντροφέ μου -σε άκουσα πάλι τον άνεμο να ρωτάς, ποιος να ξέρει στο βλέμμα του πίσω τι κρύβει ο Θεός για μάς.
Αποτέλεσμα όλο αυτό, όχι τόσο απειρίας, αλλά βαθύτερων αιτίων από τον χώρο του αοράτου, τής ίδιας τής φύσης του ανθρώπου όταν καλείται να διαχειριστεί κάτι που τον υπερέβαινε» γράφει μεταξύ άλλων ο κ. Ψαριανός σε μακροσκελή του παρέμβαση στο facebook.

«Δεν φταις εσύ Σταύρο, τόσο μπόρεσες. Δεν σε λένε Σταύρο και κυρ-Σταύρο και αφέντη τσουτσουλομύτη. Μόνο Σταύρο σε λένε, μόνο Σταύρο.» σημειώνει επίσης.

«Τα εκατοντάδες στελέχη που έφυγαν ή αδρανοποιήθηκαν πριν από μας -για μάς..- ποιος τους πήρε τηλέφωνο; Κανείς; Μόνοι τους πήραν αυτή την φρικτή απόφαση προδοσίας ή δεκάδες τηλεφωνικά κέντρα στην Πειραιώς είχαν ανάψει και κουδούνιζαν νυχθημερόν; Δεν τους πλήρωσε κανείς;» σημειώνει επίσης.

Εκφράζει δε τη διαφωνία του με τη στήριξη του κόμματος στη Συμφωνία των Πρεσπών λέγοντας «συρθήκαμε να τη στηρίξουμε, εδώ και τώρα, χωρίς καμία εθνική συνεννόηση, εκτός εθνικής γραμμής μόνο και μόνο για να ‘’αναδιατάξουμε προς όφελός μας τούς πολιτικούς συσχετισμούς και να διαλύσουμε κομματίδια και αντιπολίτευση’’. Με τον αρχιτέκτονα μάλιστα της συμφωνίας ήδη εκτός κυβέρνησης, για χάρη του εταίρου που ήταν κατά της συμφωνίας από την αρχή, αλλά μ ε τ ά αποχώρησε μ΄ ένα ταρατατζούμ και πήγε παραδίπλα, να ξανανοίξει το μαγαζί των ονείρων του, εδώδιμα-αποικιακά, μπακάλικο».

Πηγή: reader.gr