Βουλευτές του ΚΙΝΑΛ χτυπούσαν ρυθμικά τα έδρανα της Βουλής: Με αποβολές προειδοποίησε ο Βούτσης (vid)

Gazzetta team
Βουλευτές του ΚΙΝΑΛ χτυπούσαν ρυθμικά τα έδρανα της Βουλής: Με αποβολές προειδοποίησε ο Βούτσης (vid)
Στα ύψη ανέβηκε η ένταση κατά την πρώτη ημέρα της συζήτησης στο Κοινοβούλιο σχετικά με την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, μετά την αποχώρηση του Πάνου Καμμένου, με πρωταγωνιστές τον πρόεδρο του σώματος Νίκου Βούτση και σχεδόν σύσσωμης της κοινοβουλευτικής ομάδας

Πιο συγκεκριμένα, την στιγμή που ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε τον λόγο από τον Νίκο Βούτση για να απαντήσει σε όσα είχε αναφέρει στην τοποθέτησή του ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, οι βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής ξεσηκώθηκαν, απαιτώντας σε έντονο ύφος από τον πρόεδρο της Βουλής να μην δοθεί ο λόγος στον πρωθυπουργό, καθώς ήταν η σειρά της Φώφης Γεννηματά να ανέβει στο βήμα.

Η απάντηση του Τσίπρα στον Μητσοτάκη που συνέκρινε τον Αποστολάκη με στρατηγό της Χούντας (vid)

Η άρνηση του Νίκου Βούτση έριξε κι άλλο λάδι στην φωτιά, με τους τόνους να ανεβαίνουν εκατέρωθεν, ενώ σε κάποιο σημείο της αντιπαράθεσης οι βουλευτές του ΚΙΝ.ΑΛ. άρχισαν να χτυπούν τα χέρια τους στα έδρανα σε ένδειξη της αντίδρασής τους.

Κάνε like στην σελίδα του Gazzetta.gr/plus στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!

Τότε, ο Νίκος Βούτσης εξεμάνη, προειδοποιώντας τους βουλευτές κι ειδικότερα; την Εύη Χριστοφιλοπούλο ακόμα για αποβολή από την συνεδρίαση, ενώ λίγη ώρα αργότερα η ένταση εκτονώθηκε κι η Φώφη Γεννηματά πήρε τον λόγο, αμέσως μετά την απάντηση Τσίπρα στον Κυριάκο Μητσοτάκη.