«Πυρά» Καμμένου εναντίον Κοτζιά κι έκτακτη σύγκλιση της κοινοβουλευτικής ομάδας των ΑΝ.ΕΛ.

Gazzetta team
«Πυρά» Καμμένου εναντίον Κοτζιά κι έκτακτη σύγκλιση της κοινοβουλευτικής ομάδας των ΑΝ.ΕΛ.
Ο Πάνος Καμμένος επιτέθηκε στον πρώην υπουργό Εξωτερικών και συγκαλεί έκτακτα τόσο την Εκτελεστική Επιτροπή όσο και την Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Την σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και της Εκτελεστικής Επιτροπής των Ανεξάρτητων Ελλήνων αποφάσισε ο Πάνος Καμμένος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος «με απόφαση του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου συγκαλείται την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019, στις 10:00, η Κοινοβουλευτική Ομάδα και στις 11:00 η Εκτελεστική Επιτροπή των Ανεξάρτητων Ελλήνων στα γραφεία του Κινήματος στη Βουλή».

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης – Σοσιεδάδ! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

«Βολές» Καμμένου με στόχο τον Κοτζιά

Επικίνδυνα ανεβαίνουν οι τόνοι της αντιπαράθεσης στους κόλπους της κυβέρνησης, με την κόντρα μεταξύ του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου και του πρώην υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά, να μην λέει να κοπάσει.

Ο Πάνος Καμμένος εμφανίζεται όχι μόνο ενοχλημένος με τον Νίκο Κοτζιά, αλλά και έτοιμος να πάρει μέτρα. Μάλιστα ήδη, έχει ανακοινώσει από το απόγευμα του Σαββάτου την σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και της Εκτελεστικής Επιτροπής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, την Τετάρτη 9 Ιουνίου. Η ημέρα μόνο... τυχαία δεν είναι. Αντίθετα, πρόκειται για την ημέρα που έχει οριστεί να ξεκινήσει η τελική διαδικασία της έγκρισης των συνταγματικών τροποποιήσεων της πΓΔΜ στο πνεύμα της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Λίγη ώρα αργότερα, ο υπουργός Άμυνας με ανάρτησή του στο twitter κατακεραύνωσε -χωρίς να αναφέρει ονομαστικά – τον Νίκο Κοτζιά χαρακτηρίζοντάς ολετήρα της χώρας και εκτιμώντας ότι «ομολόγησε αποστασία», κηρύττοντας... ανένδοτο, άγνωστο με ποιον στόχο.

Λίγη ώρα αργότερα όμως, επανήλθε και πάλι μέσω twitter, για να δηλώσει: «Είμαι σε πόλεμο από τότε που τράβηξα δικό μου δρόμο δύσκολο και δεν δέχτηκα τη ΝΔ των μνημονίων και των Πλεύρηδων. Σε πόλεμο με τα συμφέροντα ακόμη και «μαφιόζικα», δεν θα πάω ούτε από αδέσποτη ούτε θα γονατίσω να με εκτελέσουν οι συνοδοιπόροι του ολετήρα Κοτζιά. Το επέλεξαν...».