Επιστροφή στην φυλακή για τον Φλώρο της Energa

Gazzetta team
Επιστροφή στην φυλακή για τον Φλώρο της Energa
Στην εισαγγελία οδηγήθηκε το πρωί ο Αριστείδης Φλώρος και από εκεί πήρε τον δρόμο της επιστροφής στις φυλακές της Χαλκίδας.

Ολιγοήμερη αποδείχθηκε τελικά η παραμονή του Αριστείδη Φλώρου εκτός των φυλακών, καθώς ο ντόρος που δημιουργήθηκε από την συγκεκριμένη εξέλιξη, είχε ως αποτέλεσμα να ελεγχθούν σχολαστικά τα έγγραφα που τον άφηναν ελεύθερο και να διαπιστωθεί οτι υπάρχουν «ισχυρές ενδείξεις πλαστότητας πιστοποιητικών αναπηρίας».

Αυτό τουλάχιστον ανέφερε το βούλευμα των Εφετών, μετά την έρευνα που ξεκίνησε ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Πρωτοδικών Χαλκίδας κ. Δ. Προκοπίου για τις συνθήκες αποφυλάκισης του επιχειρηματία, το οποίο αναλαμβάνει πλέον η εισαγγελία διαφθοράς.

Το πρωί του Σαββάτου, μετά την σύλληψή του το βράδυ της Παρασκευής, ο Αριστείδης Φλώρος, οδηγήθηκε στην εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας προκειμένου να ακολουθηθούν οι νομικές διαδικασίες που προβλέπονται και σχετίζονται με την επιστροφή του στη φυλακή.

Εκεί οι αρχές εκτέλεσαν το διατακτικό του νέου βουλεύματος που ανέτρεπε το προηγούμενο για την αποφυλάκιση του επιχειρηματία και αποφάσισε την κράτηση του 39χρονου στις φυλακές της Χαλκίδας, απ' όπου είχε αποφυλακιστεί πριν από λίγες μέρες.

Ο λόγος ήταν το σοβαρό πρόβλημα υγείας που είχε, με αναπηρία κοντά στο 70%.