Φωκάς: «Η ΑΕΚ προτίμησε να πέσει στη Γ' εθνική από το να πληρώσει»

Gazzetta team
Φωκάς: «Η ΑΕΚ προτίμησε να πέσει στη Γ' εθνική από το να πληρώσει»
Ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, Αριστείδης Φωκάς, αναφέρθηκε ξανά στο σύνθημα για την Βουλής, ενώ τόνισε πως η ΑΕΚ προτίμησε να πέσει στη Γ' εθνική από το να πληρώσει, προσθέτοντας πως κυνηγάνε τον Σαββίδη.

Ο βουλευτής της Ενωσης Κεντρώων, φιλοξενήθηκε σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, και τόνισε:

«Για ένα σύνθημα με καλέσατε εδώ, η καλύτερη ομάδα φέτος δεν πήρε το πρωτάθλημα. Το σύνθημα «Βούλγαροι» το έχετε ακούσει; Δεν το εννοούνε είναι αλληγορικό». Στη συνέχεια ξεκαθάρισε πως δεν το εννοούσε το σύνθημα που είπε ενώ σημείωσε ότι: «Εγώ δεν έχω κανένα αφεντικό πέρα από το Λεβέντη. Στο Σύνταγμα οι αγανακτισμένοι φώναζαν το ίδιο σύνθημα και μετά κάποιοι από αυτούς γίνανε βουλευτές».

Ο Αριστείδης Φωκάς αναφέρθηκε στο θέμα του ποδοσφαίρου είπε: «Για ένα σύνθημα με καλέσατε εδώ. Δεν σας ενδιαφέρει να καθαρίσει το πρωτάθλημα. Η καλύτερη ομάδα δεν μπόρεσε να πάρει φέτος το πρωτάθλημα. Είστε φίλαθλοι και εσείς. Το σύνθημα ‘Βούλγαροι’ δεν το έχετε ακούσει ποτέ; Η Βουλή δεν έχει κάνει τίποτα τόσα χρόνια για το ποδόσφαιρο. Είστε ικανοποιημένοι που φέτος η δεύτερη ομάδα θα πάρει το πρωτάθλημα.Σας ενδιαφέρει μόνο τι κάνει ο ΠΑΟΚ και ο Σαββίδης. Εχει δώσει 100αδες θέσεις εργασίας και αυτό σας πειράζει. Το πρόβλημα μας δεν είναι το σύνθημα, ούτε ο ΠΑΟΚ είναι ο Σαββίδης.

Χάνουμε την ουσία και να μην κοιτάμε να ξεβρομίσουμε το ποδόσφαιρο. Για ένα χαρτάκι που έπεσε στον ώμο του προπονητή δεν ξεκίνησε ο αγώνας με τον Ολυμπιακό. Με την ΑΕΚ μπήκε γκολ στο 90 και διακόπηκε ο αγώνας. Τι λέει ο κανονισμός; Τιμωρία της ΑΕΚ. Όλη αυτή η μπόχα και η δυσωδία δεν σας ενδιαφέρει. Θέλετε να κουκουλώνετε τα πάντα».

Κάποια στιγμή ο παρουσιαστής της εκπομπής απάντησε στον Αριστείδη Φωκά, λέγοντας: «Η συμπεριφορά σας δε σας τιμά, είστε νέος βουλευτής, εμείς είμαστε 30 χρόνια εδώ». Όταν μάλιστα ο βουλευτής μίλησε για "δημοσιογράφους που τα κουκουλώνουν" ο παρουσιαστής του απάντησε: «Να σας χαίρονται οι ψηφοφόροι σας. Τριάντα χρόνια κάνω αυτή τη δουλειά τέτοια περίπτωση δεν ξαναείδαμε».